Antena 3 CNN Timp liber Fun Imagini virale cu o veveriţă care şi-a înscenat moartea pentru a le capta atenţia stăpânilor ei: "Aşa ceva nu am mai văzut"

Imagini virale cu o veveriţă care şi-a înscenat moartea pentru a le capta atenţia stăpânilor ei: "Aşa ceva nu am mai văzut"

O veveriță a devenit vedetă pe internet după ce a pus la cale un plan pentru a le atrage atenţia stăpânilor săi. Iată ce a făcut.

Imagini virale cu o veveriţă care şi-a înscenat moartea pentru a le capta atenţia stăpânilor ei: "Aşa ceva nu am mai văzut"
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    14 Iun 2023   •   20:08

Imaginile, devenite virale pe internet, o arată pe veverița încercând să dărâme o coadă de mătură peste ea cu scopul de a-şi înscena moartea. Totul pentru a atrage atenţia stăpânilor ei.

Pentru că nu a reuşit din prima, veverița s-a așezat strategic sub coada de matură şi s-a întins pentru a se preface că ar fi fără suflare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tot strategic, a urmărit atentă şi reacția stăpânei sale. Momentul a continuat spre deliciul internauţilor ale căror reacţii nu au întârziat să apară.

" Cât de amuzant. Parcă aștepta aplauze sau eventual o gustare pentru prestație"

"Cât de deșteaptă poate să fie. Şi cum analizează reacția stăpânei la fiecare poziție. Am răs copios"

"Adorabilă. Mi-ai făcut ziua mai frumoasă", sunt doar câteva din comentariile internauţilor care s-au amuzat de planul ingenios al veveriței. 

 

×
Subiecte în articol: veveriță imagini virale Twitter
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close