Antena 3 CNN Timp liber Fun Înduioşător! Dragostea pentru necuvântătoare într-o singură imagine

Înduioşător! Dragostea pentru necuvântătoare într-o singură imagine

Înduioşător! Dragostea pentru necuvântătoare într-o singură imagine
de S.T.    |    10 Noi 2012   •   18:33

Un pui de urs koala găsit abandonat pe marginea unei străzi din Australia a trebuit să fie convins ca să mănânce. Micuţul era atât de deshidratat şi slăbit, încât îngrijitorii s-au temut că nu va putea supravieţui, din moment ce părea să nu se poată hrăni corespunzător.

Cuibărit într-o cană de cafea şi agăţat cu lăbuţele de margine, puiul de koala a fost surprins în timp ce era hrănit cu un biberon. Botezat Raymond după cel care l-a luat iniţial în grijă, puiul a fost găsit în urmă cu o lună, pe o margine de drum din Brisbane, scrie Daily Mail.



Cei care l-au găsit au presupus că mama lui a fost fie lovită de o maşină, fie prea bolnavă ca să aibă grijă de puiul ei în vârstă de două-trei luni.

Cântărind mai puţin de 300 de grame, micuţul a trebuit să fie convins ca să mănânce. "Era plăpând, iar viitorul lui, nesigur", a spus Julie Zyzniewski, care are acum grijă de Raymond.



"Deodată, şi-a dat seama că viaţa lui nu era atât de rea şi că devenise puternic în tot acest timp", a adăugat aceasta.

Acum, puiul îşi petrece zilele stând la biroul lui Julie, unde a fost primit cu drag şi unde aceasta îl poate hrăni cu o reţetă specială din biberon la fiecare trei ore.

×
Subiecte în articol: Australia
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close