Antena 3 CNN Timp liber Fun MESAJE DE REVELION. Trimite-le celor dragi cele mai frumoase SMS-uri și URĂRI DE REVELION

MESAJE DE REVELION. Trimite-le celor dragi cele mai frumoase SMS-uri și URĂRI DE REVELION

MESAJE DE REVELION. Trimite-le celor dragi cele mai frumoase SMS-uri și URĂRI DE REVELION
Sursa foto: freeimages.com
30 Dec 2016   •   17:58

MESAJE DE REVELION. Este final de an, cu alte cuvinte cel mai bun moment în care le poți aminti celor iubiți cât de mult te bucuri de prezența lor în viața ta. Nu-i uita nici în noaptea dintre ani și trimite-le cel mai frumos MESAJ DE REVELION.

MESAJE DE REVELION. Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!

MESAJE DE REVELION. Mai ştii când ne scriam pe hârtie? Au trecut câţiva ani de atunci, mai vine unul peste noi, în care îmi doresc, la fel, să-ţi fie bine. Să-l treci vesel şi să te uiţi înapoi împăcat.

MESAJE DE REVELION. La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

MESAJE DE REVELION. Sper ca tot ceea ce și-ai propus pentru acest an nou să se împlinească, iar drumul de la vis la dorința împlinită să fie ușor și fericit!

MESAJE DE REVELION. Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

MESAJE DE REVELION. Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

MESAJE DE REVELION. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

MESAJE DE REVELION. E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.

MESAJE DE REVELION. Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!

MESAJE DE REVELION. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close