Antena 3 CNN Timp liber Fun Michelle Obama, made în Negreşti Oaş. Iată cum i-ar sta primei doamne a Americii în costum oşenesc

Michelle Obama, made în Negreşti Oaş. Iată cum i-ar sta primei doamne a Americii în costum oşenesc

Michelle Obama, made în Negreşti Oaş. Iată cum i-ar sta primei doamne a Americii în costum oşenesc
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2013   •   18:45

O femeie din Negreşti Oaş a realizat o păpuşă reprezentând-o pe "cea mai puternică femeie din lume'' - Michelle Obama, îmbrăcată în costum oşenesc, urmând să o trimită primei doamne a Americii, scrie Agerpres.

 
Realizatoarea de păpuşi Anica Mare, cunoscută în zonă drept "mama păpuşilor", şi-a prezentat, sâmbătă, la un festival culinar din Negreşti Oaş, noua realizare - o păpuşă care o reprezintă pe Michelle Obama.

"Păpuşa este cea mai puternică femeie din lume, Michelle Obama, prima doamnă a Americii. Am prezentat-o şi în Italia, au vrut să-mi dea 150 de euro pe ea, dar nu o vând. Vreau s-o trimit la Casa Albă, dar numai după ce-l fac şi pe Barack Obama. Am promisiuni de la nişte cunoştinţe că păpuşile vor ajunge în America", a mărturisit Anica Mare.

Ea a spus că s-a străduit să realizeze unul dintre cele mai frumoase costume, cu culori vii.

"I-am făcut cămaşă verde, pindileu (fustă - n.r.) roşu cu brodătură de casă lucrată manual şi în cap i-am pus chischineu (batic - n.r.) roşu. În picioare i-am pus cizme", a precizat Anita Mare.

Oşanca vrea să-i trimită păpuşa primei doamne a Statelor Unite ale Americii şi spune că nu doreşte bani pentru ea, ci reprezintă un cadou.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close