Antena 3 CNN Timp liber Fun Ministrul de Externe al Indiei a citit, din greşeală, discursul omologului portughez la o reuniune ONU

Ministrul de Externe al Indiei a citit, din greşeală, discursul omologului portughez la o reuniune ONU

Ministrul de Externe al Indiei a citit, din greşeală, discursul omologului portughez la o reuniune ONU
Sursa foto: Foto: socialpacks.com
14 Feb 2011   •   13:23

Ministrul indian de Externe, SM Krishna, a citit sâmbătă, din greşeală, discursul ministrului portughez de Externe, la o reuniune ONU, potrivit BBC News Online.

Oficialul a fost dur criticat de principalul partid de opoziţie din India, deoarece, înainte să fie corectat de un oficial, acesta a citit, timp de trei minute, din discursul omologului său portughez. Ca răspuns, ministrul indian a spus că a fost o "greşeală" şi că "nu este nimic rău în asta".

Liderul partidului de opoziţie, Venkaiah Naidu, a declarat că Krishna nu are "dreptul moral" să continue să deţină postul după ce a făcut ţara "de râs".

"A fost o neglijenţă sau o greşeală? Premierul Manmohan Singh ar trebui să explice naţiunii de ce şi cum s-a întâmplat acest lucru, la un forum mondial. El ar trebui să explice, de asemenea, care sunt paşii făcuţi în acest sens(...) A fost un exemplu elocvent pentru felul în care funcţionează Guvernul şi cum muncesc miniştrii",

Oferind explicaţii în legătură cu această gafă, Krishna a declarat că astfel de lucruri se întâmplă pentru că numeroase dintre aceste discursuri punctează, la început, aceleaşi lucruri. "Nu a fost nimic greşit în asta. Erau atât de multe hârtii împrăştiate în faţa mea, încât dintre acestea a fost luat, din eroare, discursul greşit", a spus ministrul.

×
Subiecte în articol: India discurs
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close