Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea "call baby", varianta personalizată: Am înjurat de mai multe ori exact ca în video

Mircea Badea "call baby", varianta personalizată: Am înjurat de mai multe ori exact ca în video

Mircea Badea "call baby", varianta personalizată: Am înjurat de mai multe ori exact ca în video
12 Feb 2015   •   00:11

"Call baby", un viral care, fără să vrea a ajuns să fie explicaţia amuzantă pentru gestul pe care Elena Udrea l-a făcut la finanul discursul din Parlament, şi anume acela de a-şi duce degetul la nas.

Pasiunea românilor pentru maşini nu cunoaşte limite. Un bărbat a vrut să se laude cu performanţele autoturismului său, dar s-a făcut de râs.Acesta încercă să-i arate prietenului său comanda de apelare vocală a maşinii, dar acesta nu a funcţionat. După mai multe încercări nereuşite, bărbatul a găsit o explicaţie care frizează penibilul. Maşina nu înţelegea engleza deoarece era produsă în Germania.

Mircea Badea s-a amuzat copios, ba chiar  a încercat să reproducă toată scena, într-un mod personal. "Am încercat şi eu să fac update la blogul meu strigând: update! L-am înjurat de mai multe ori exact ca în video. Nu funcţionează pentru că eu am spus în limba română şi el este în engleză".

×
Subiecte în articol: video
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close