Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea face o comparaţie între China şi România. "Au făcut un hotel în două zile şi noi ne chinuim de două săptămâni cu nişte trepte"

Mircea Badea face o comparaţie între China şi România. "Au făcut un hotel în două zile şi noi ne chinuim de două săptămâni cu nişte trepte"

Mircea Badea face o comparaţie între China şi România. "Au făcut un hotel în două zile şi noi ne chinuim de două săptămâni cu nişte trepte"
de M.C.    |    26 Noi 2013   •   13:13

Mircea Badea a făcut, în ediţia de luni a emisiunii "În gura presei", o paralelă între China şi România, pornind de la una dintre "minunile Chinei".

"Ştirea care tot circulă e cum au făcut în China un hotel de 15 etaje în două zile. Nu era nimic şi în 48 de ore era nou-nouţ. Ştiţi, noi stăm aici în faţa Antenei 1 cu nişte trepte pe care le repară, nu ştiu dacă-s 15 trepte şi ne chinuim de două săptămâni să le facem. Este şi holul, care nu e nici cât vestibulul de la intrarea în penthouse-ul Ioanei Băsescu, e cât camera mea, care e o carceră" a povestit Mircea Badea.

 
"Ne ia cam o zi şi jumătate de treaptă, e adevărat, când eram elev cam atât m-am pregătit pentru examenul de treaptă...deci pentru noi durează două săptămâni, nouă trepte de la intrare din faţă" a continuat realizatorul emisiunii "În gura presei". 
 
Pentru o cât mai mare acurateţe a comparaţiei, Mircea Badea a cerut colegilor din echipa emisiunii să verifice exact despre câte trepte este vorba.

"Am avut o discuţie pe teme arhi...tectonice, că tot se cutremură România, cu treptele din faţa Antenei. Băi ăstora de aici, la care mă uit eu, le-a fost lene să se ducă până afară să le numere. Şi, ce-a făcut unul? A intrat pe Google Street View să le numere. Doamne, Sfinte...Dumneavoastră realizaţi cam cât de leneş a devenit omul modern?" s-a întrebat Mircea Badea. 


 
Concluzia, a fost una puţin surprinzătoare: "Bă, dacă ăla pe Google vedea 12 trepte, dar acum mai sunt doar 9, înţelegeţi ce vreţi să spun? S-a furat mireasa, exact cum e la autostrăzi în România, la şosele. Frăţioare, au fost 12 trepte, au furat ăştia 3? Nu se poate aşa ceva.."
 

×
Subiecte în articol: România China
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close