Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: "Femeile din trustul PRO par nesatisfăcute... şi privesc aspiraţional prin vecini"

Mircea Badea: "Femeile din trustul PRO par nesatisfăcute... şi privesc aspiraţional prin vecini"

Mircea Badea: "Femeile din trustul PRO par nesatisfăcute... şi privesc aspiraţional prin vecini"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    21 Feb 2013   •   00:05

Mircea Badea a conchis că "femeile din trustul PRO par nesatisfăcute" de locul de muncă şi privesc aspiraţional prin vecini, după ce două colege de breaslă vorbesc laudativ despre alte televiziuni.

"Femeile din trustul PRO par nesatisfăcute... de trustul PRO şi atunci privesc aspiraţional prin vecini", a spus Mircea Badea, miercuri, la emisiunea "În gura presei", de la Antena 3.

Badea a dat exemplul Ilincăi Vandici, de la Acasă TV, care a spus într-o emisiune, "uitându-se într-un bol de cristal sau ceva, şi părea ceva inteligent oricum", că lider în divertisment va rămâne Kanal D.

"O altă duduie de la trustul PRO, Iulia Vântur, a zis ... pe lângă faptul că această emisiune nu mai există demult... Deci, ce se întâmplă cu femeile din trustul PRO? Ce se întâmplă cu trustul PRO? Una fantasmează cu Kanal D, alta cu "Surprize, suprize". Probabil nesatisfăcute în relaţia cu trustul fanteasmează prin vecini", a comentat Badea.


Citeşte şi: Badea: Tabloidelor le e jenă de numele preşedintelui. "Nu e genial?"





×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close