Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, povestiri din trafic: O înţeleg foarte bine pe asta cu violenţa

Mircea Badea, povestiri din trafic: O înţeleg foarte bine pe asta cu violenţa

Mircea Badea, povestiri din trafic: O înţeleg foarte bine pe asta cu violenţa
de M.C.    |    09 Dec 2013   •   11:16

Mircea Badea a povestit, duminică, la "În gura presei" o întâmplare amuzantă din trafic. Plecând de la ciocnirile dintre protestatari şi forţele de ordine, la Pungeşti, realizatorul emisiunii a făcut o paralelă legată de provocări şi violenţe.

"O înţeleg foarte bine pe asta cu violenţa...Când mergeam la film, drept, de-abia mă târâiam, nu a fost vorba de un conflict în trafic. Vine lângă mine o maşină şi îmi arăta unul degetul pe geam, agresiv ieşise pe geam, un cretin cu coadă de cal. Gagică-sa trăgea de el, mă uit la ăla, recunosc că am fost uimit..ce mă? N-am înţeles ce vroia, cred că suferea de băsism. La stop însă, ce să vezi? Am nimerit unul lângă altul. Ăla se agita, ieşise pe geam şi îmi arăta degetul. Şi ce credeţi că am făcut? L-am pozat. Atunci era pe victorie..." a povestit Mircea Badea.


"Ceea ce voiam să spun...probabil că va veni foarte curând un moment în care nu voi avea încotro.Mi se pare că am procedat corect. Ce vreţi să mă dau jos să-i dau un şut prin geamul deschis să-i scot dinţii din gură? Ar fi fost foarte simplu şi aşa mi-ar fi venit. Nu mă apuc să mă bat cu prostul. Dar, probabil că foarte curând, mă voi găsi într-o situaţie în care nu voi mai avea ce să fac şi atunci se va lăsa ori cu spitalizarea, ori cu înmormântarea ăluia" a încheiat realizatorul emisiunii "În gura presei".

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În gura presei" cu Mircea Badea.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close