Momente penibile pentru o cunoscută femeie de afaceri. Ce i-a făcut unui tânăr de 22 de ani în fața a 3.000 de oameni. „Lasă-l jos, e bărbatul meu!”

10 Mai 2016   •   12:25
Momente penibile pentru o cunoscută femeie de afaceri. Ce i-a făcut unui tânăr de 22 de ani în fața a 3.000 de oameni. „Lasă-l jos, e bărbatul meu!” Foto: Twitter

Michelle Mone, o cunoscută femeie de afaceri din Marea Britanie, proprietară a unei companii de lenjerie intima pentru femei, a făcut o gafă de proporții în timpul unei conferințe care a avut loc în Vietnam.

La finalul discursului pe care l-a susținut în fața unei săli cu 3.000 de oameni, un tânăr s-a apropiat de Mone pentru a-i înmâna un buchet de flori.

Din cauza staturii mici a tânărului, Mone a crezut că este un copil, așa că l-a luat drăgăstos în brațe pentru a-și face un selfie cu el. Numai că tânărul avea 22 de ani, nu 6, așa cum credea ea.

Ca și cum momentul nu ar fi fost suficient de penibil, o voce de femeie a răzbătut prin sala de conferințe: „Lasă-l jos, e bărbatul meu”. Era vocea soției lui Nguyen Tan Phat.

Jenantă, Michelle Mone a postat un mesaj pe Twitter în urma incidentului.

x close