Antena 3 CNN Timp liber Fun Moţiune cu scandal. Cum îşi trag politicienii şuturi în gleznă (VIDEO)

Moţiune cu scandal. Cum îşi trag politicienii şuturi în gleznă (VIDEO)

Moţiune cu scandal. Cum îşi trag politicienii şuturi în gleznă (VIDEO)
Sursa foto: Ludovic Orban
05 Mai 2009   •   08:37

Moţiunile dau culoare vieţii de parlamentar! Chiar şi una aparent anostă, cum ar fi moţiunea simplă pe agricultură. Actul a fost depus de liberali şi a fost luat în discuţie de Camera Deputaţilor. Şi... a fost respins. Dar până la trimiterea la gunoi a moţiunii pe agricultură, politicienii şi-au tras şuturi în gleznă cât au putut.

Opoziţia a dat în Putere, Puterea a ripostat. În plus, s-a aplicat un fault şi fostei guvernări. Iată o mostră a discursurilor politice din Parlamentul României.


Ludovic Orban: ?Că aţi dezbrăcat sutana , nu este neapărat un păcat. Că v-aţi întors la treburile laice, de asemenea, nu este un păcat. Faptul că v-aţi schimbat stăpânul este un mare păcat. Şi , din păcate , srăpânii pe care îi slujiţi sunt Belzebut, Lucifer, Scaraoţchi, Mephisto, Satana. Colegii dumneavostră de Guvern, într-un cuvânt, dracul gol pentru agricultura românească.?

Replica nu a întârziat să apară. Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat: ? Am fost de acord şi cu îngerii pe care i-a numit. A uitat un lucru şi mă mir. N-a vorbit despre Bachus care e zeul lui preferat, care e patronul lui şi ne-a demonstrat în nenumărate rânduri.?

Valeriu Zgonea, deputat al Alianţei PSD-PC, a ţinut să menţioneze: "Dragi colegi, sunt foarte supărat pe domnul Ilie Sârbu. Vă rog frumos să mă credeţi că e greşit să folosiţi acest cuvânt pentru colegii mei liberali. Deci numai oltenii sunt tupeişti. Noi avem acest cuvânt. Dânşii nu au tupeu nici dacă le dai un ardei iute . Nu se poate. Dânşii sunt nişte oameni corecţi, sunt parlamentari, prietenii noştrii şi domnul deputat are dreptate, nu puteţi să fiţi tupeişti, dar există un cuvânt pe care eu aş putea să vi-l spun dumneavoastră, dar procedural nu pot să spun de la acest miocrofon."



Observator

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close