Antena 3 CNN Timp liber Fun Preşedintele Băsescu a aţipit în timpul summit-ului OSCE

Preşedintele Băsescu a aţipit în timpul summit-ului OSCE

Preşedintele Băsescu a aţipit în timpul summit-ului OSCE
01 Dec 2010   •   11:20

Preşedintele Traian Băsescu nu este în România de Ziua Naţională a ţării. Şeful statului participă la summitul OSCE din Kazahstan. Iar astfel de întruniri la nivel înalt se pot dovedi de multe ori extenuante. Dacă la oboseala acumulată pe drum se mai adaugă şi o diferenţă de fus orar de 4 ore, rezultatul poate fi acelaşi cu al unui somnifer.

Şeful statului a stat minute bune cu ochii închişi, în timpul discursurilor. Şi ca ceilalţi să nu-i vadă interesul pentru summit, şeful statului şi-a ţinuit mâna în faţa ochilor închişi.



Pentu prima dată în istoria zilei de 1 Decembrie, preşedintele României nu va putea participa la evenimentele organizate cu ocazia zilei românilor. Şeful de stat de află la summitul OSCE din Kazahstan.

La reuniune vor fi prezenţi zeci de lideri mondiali, printre care preşedintele rus Dmitri Medvedev şi secretarul de stat American, Hillary Clinton. Unul dintre subiectele care urmează să fie abordat în cadrul reuniunii îl reprezintă aşa numitele conflicte îngheţate din Transnistria, Abhazia şi Oseţia de Sud.



 

 

×
Subiecte în articol: somn oboseala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close