Antena 3 CNN Timp liber Fun Secretarul general al ONU pe ritmuri GANGNAM STYLE. Cei mai faimoși sud-coreeni

Secretarul general al ONU pe ritmuri GANGNAM STYLE. Cei mai faimoși sud-coreeni

Secretarul general al ONU pe ritmuri GANGNAM STYLE. Cei mai faimoși sud-coreeni
Sursa foto: Foto: Youtube
25 Oct 2012   •   16:42

Secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, a primit lecţii de dans de la compatriotul său, rapperul Psy, care a creat o furtună în lumea muzicii cu melodia lui Gangnam Style. Întâlnirea dintre cei doi a fost numită: întrevederea celor mai faimoşi sud-coreeni din lume.

Ban Ki-Moon, 68 de ani, a avut o întâlnire cu acum deja celebrul Psy. Secretarul ONU este mândru de realizările compatriotului său în muzică după ce numai videoclipul oficial al lui Psy pentru Gangnam Style a strâns până acum peste 531 de milioane de vizualizări.

"Sunt un pic gelos. Acum câteva zile, cinema mi-a spus că sunt cel mai faimos coreean din lume. Acum trebuie să abandonez ideea asta. Dar nu sunt supărat deloc", a spus Ban Ki-Moon.

Psy, 34 de ani, a declarat în schimb că de fapt toţi coreeni îl admiră în primul rând pe Ban Ki-Moon, care este un exemplu pentru toţi compatrioţii lui.

Oficialul ONU este impresionat de amploarea pe care a luat-o Gangnam Style şi chiar i-a propus rapperului să-l înveţe mişcările. Psy s-a conformat şi i-a oferit o lecţie gratuită.


×
Subiecte în articol: Ban Ki-moon Gangnam Style
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close