Antena 3 CNN Timp liber Fun Secretul pe care îl spui despre tine fără să ştii. Ce dezvăluie scrisul tău despre cum faci sex

Secretul pe care îl spui despre tine fără să ştii. Ce dezvăluie scrisul tău despre cum faci sex

Secretul pe care îl spui despre tine fără să ştii. Ce dezvăluie scrisul tău despre cum faci sex
Sursa foto: Foto: writing.com
de P.O.    |    16 Dec 2011   •   12:28

Câteva litere aşezate pe hârtie pot spune mai mult despre tine decât credeai. Specialiştii au ajuns la concluzia că scrisul de mână este cel mai simplu test de personalitate care poate fi făcut şi interpretat de toată lumea.

Cuvintele scrise pot spune ce fel de temperament ai, dar şi ce tip de persoană eşti în dormitor.

Astfel, fiţi atenţi atunci când scrieţi o felicitare rudelor, pentru că cineva s-ar putea să vă afle şi cele mai intime secrete.


TIPUL DE PERSOANĂ: FRUSTRAT SEXUAL



Cei care nu termină bucla de la literele "g" sau "y", înseamnă că şi viaţa lor sexuală este incompletă. De multe ori, persoana se confruntă cu un handicap la nivelul fizic, suferă de o boală, însă de cele mai multe ori este vorba de insatisfacţie pe plan sexual.

TIPUL DE PERSOANĂ: VORBĂREŢUL



Acesta este tipul de persoană care adoră să vorbească despre viaţa lui sexuală. Cu cât buclele de jos ale literelor sunt mai ample, cu atât mai bogată este şi imaginaţia acestor persoane. Mai mult, aceste persoane adoră să exagereze lucrurile, şi să adauge puţină sare şi piper detaliilor insignifiante. Exagerarea aceasta se aplică şi la nivelul vieţii de zi cu zi.

TIPUL DE PERSOANĂ: SINGURATICUL



Atunci când vezi că cineva nu termină codiţele de la literele "g" sau "y", înseamnă că este un singuratic şi este în căutarea unei stabilităţi emoţionale. Dacă este implicat într-o relaţie, această persoană are nevoie de spaţiu şi nu este co-dependentă.

×
Subiecte în articol: viata sexuala
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close