Antena 3 CNN Timp liber Fun Udrea a participat la maraton, Mircea Badea nu s-a putut abţine: Kenyenii când au văzut-o au înnebunit! Au zis: a venit furia verde, Shrek însăşi!

Udrea a participat la maraton, Mircea Badea nu s-a putut abţine: Kenyenii când au văzut-o au înnebunit! Au zis: a venit furia verde, Shrek însăşi!

Udrea a participat la maraton, Mircea Badea nu s-a putut abţine: Kenyenii când au văzut-o au înnebunit! Au zis: a venit furia verde, Shrek însăşi!
20 Mai 2014   •   11:51

"Doamna Udrea a fost la un cros", a deschis subiectul Mircea Badea în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "În gura presei".

"După ce domnul Boc şi-a zdrumicat fizicul impunător prin Cluj şi azis că a alergat şase kilometri în 21 de minute, ceea ce înseamnă că ori e mincinos, ori este nebun, a venit rândul doamnei Udrea să îşi zdrumice organismul crezând că aleargă", a continuat acesta.

"Problema este următoarea: doamna Udrea trişat, a minţit sau chiar a alergat pe bune?", s-a întrebat Mircea Badea.
 
După ce s-a terminat competiţia, Elena Udrea a declarat că nu a fost un concurs uşor, dar a reuşit să ajungă printre primii.

"Oamenii ăştia nu au niciun pic de bun simţ! deci la cursa populară aţi ajuns printre primii? Pe bune? Da cine a venit acolo? Toţi melcii pe care i-aţi putut găsi în parcurile de lângă? nişte melci amputaţi? ", a comentat Mircea Badea declraţii elenei Udrea.

"Ăştia, Udrea, Boc, oamenii politici în general, se imaginează pe ei ca fiind în fruntea unei cohorte de cetăţeni care, săaracii, nu au nici discernământ, nu au de niciunele, nu au creier propriu, nu au gândire, nimic. Ei fiind pe sistemul: doamna Udrea, fiţi deschizătoarea noastră de drumuri, fiţi învăţătoarea noastră! Vă rugăm, arătaţi-ne calea! Vrem să luăm lumină!".

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close