Antena 3 CNN Timp liber Horoscopul dragostei. Vești foarte proaste pentru Balanțe

Horoscopul dragostei. Vești foarte proaste pentru Balanțe

Horoscopul dragostei. Vești foarte proaste pentru Balanțe
16 Aug 2015   •   18:45
HOROSCOP. Astrele ne spun cum ne vor merge în această săptămână. Horoscopul prezentat de Antena Stars e cel mai bun ghid în cele ce urmează să vi se întâmple.

Leii sunt foarte îmflăcărați atunci când vine vorba de iubire și foarte energici, știu foarte bine ce vor și vor bate din picior. Totul sau nimic e ceea spun ei. Vor lucruri absolute și de ce nu le-ar primi. Nu vor să copieze o relație din trecut și sunt gata să închidă ușa trecutului. Poate le-ar face bine să fugă departe, astfel încât iubirea să se instaleze pe baze noi. Sunt dispuși să o ia de la capăt, cei singuri speră într-o schimbare sentimentală, cei care sunt într-o relație simt nevoia unor mari schimbări.

Pentru Fecioare este un moment delicat, unele regretă că au pierdut timpul, că au pierdut startul. Și cred că dacă ar fi procedat altfel nu ar fi în punctul în care se află. Dar nu are sens să regrete prea mult, pentru că Jupiter e în semnul loz zodiacal și le dă aripi. Sunt ușor confuze, ambiguue, poate le aud urechile lucruri incredibile.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close