Antena 3 CNN Timp liber Muzică 100.000 de oameni la cel mai mare concert al anului

100.000 de oameni la cel mai mare concert al anului

100.000 de oameni la cel mai mare concert al anului
21 Mai 2013   •   15:24

Radio ZU a organizat cel mai mare concert al anului. Vineri, începând cu ora 18, Piața Palatului Culturii din Iași a început să se umple cu oameni care au venit să fie martori la Forza ZU. Cel mai mare karaoke din România a adunat în fața scenei 100.000 de oameni care au cântat alături de artiștii lor preferați pentru mai bine de 5 ore.

Spectacolul a fost deschis cu refrenul „Radio ZU este pe val” în interpretarea lui Cabron, What’s Up și Iony. Ce a urmat a fost cu adevărat cel mai mare concert organizat vreodată în România. Evenimentul a găzduit peste 25 de nume din industria muzicală românească. Forza ZU este primul concert la care peformează un număr atât de mare de artiști într-o singură seară. Printre ei s-au numărat Akcent, Elena Gheorghe, Hi-Q, Puya, Antonia, Connect-R, Inna, Horia Brenciu, Andra și Voltaj. Cei 100.000 de oameni prezenți au rămas până la final, când scena a fost luată cu asalt de către cei trei membrii ai trupei B.U.G. Mafia. Artiștii au urcat cu toții pe scenă în același timp pentru imnul Forza ZU. Momentul a venit cu o explozie de energie, baloane care au zburat peste public și veselie din plin.

Forza ZU ia amploare de la un an la altul. Primul eveniment a avut loc în 2011 în Piața Mare din Brașov, unde peste 13.000 s-au prezentat la concert. În 2012, Timișoara a avut parte de un karaoke pe 30.000 de voci. Anul acesta, orice așteptare a fost depășită. Cei 100.000 de oameni prezenți alături de cei mai tari artiști ai momentului au transormat Forza ZU din Iași în cel mai mare concert al anului.

Vedeţi mai multe materiale video cu cel mai mare concert al anului



×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close