Antena 3 CNN Timp liber Muzică Adele este însărcinată. Vezi ce mesaj are cântăreaţa pentru fanii ei

Adele este însărcinată. Vezi ce mesaj are cântăreaţa pentru fanii ei

Adele este însărcinată. Vezi ce mesaj are cântăreaţa pentru fanii ei
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
29 Iun 2012   •   23:38

Adele, câştigătoarea mai multor premii Grammy, a anunţat într-o postare pe blogul personal că este însărcinată cu primul ei copil, scrie The Telegraph.

Adele şi-a anunţat fanii că ea şi iubitul ei Simon Konecki sunt extrem de încântaţi de veste şi îi roagă pe aceştia să le respecte intimitatea.

„Sunt încântată să vă anunţ că Simon şi cu mine aşteptăm primul nostru copil. Am vrut să aflaţi ştirea direct de la mine. Evident, suntem extrem de fericiţi şi entuziasmaţi, dar vă rog să ne respectaţi intimitatea în aceste momente speciale", astfel i-a anunţat Adele pe fanii din întreaga lume că va deveni mamă.



Adele a devenit cea mai mai bogată artistă tânără din Marea Britanie. La 23 de ani, cântăreaţa a strâns o avere de 20 de milioane de lire sterline. Numai ultimul său album, "21", i-a adus 14 milioane şi continuă să se vândă foarte bine.

În luna februarie, tânăra artistă a câştigat  6 premii Grammy, fiind învingătoare la toate categoriile la care a fost nominalizată. Printre trofele primite se numără cel pentru Albumul anului, în timp ce piesa "Rolling in the Deep" a devenit Melodia anului.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close