Antena 3 CNN Timp liber Muzică Amy Winehouse, beată şi huiduită în debutul turneului european. Concertele de la Atena şi Istanbul, anulate

Amy Winehouse, beată şi huiduită în debutul turneului european. Concertele de la Atena şi Istanbul, anulate

Amy Winehouse, beată şi huiduită în debutul turneului european. Concertele de la Atena şi Istanbul, anulate
Sursa foto: Foto: amywinehouse.com
20 Iun 2011   •   12:48

Amy Winehouse îşi va anula o parte din concertele din Europa, după ce cântăreaţa a fost huiduită la Belgrad când a apărut prea beată pentru a cânta în faţa publicului din Serbia. Ea se va retrage din show-urile programate în Istanbul - Turcia, luni, şi Atena - Grecia, miercuri.

Un purtător de cuvânt al artistei a declarat că Amy Winehouse doreşte să le ceară scuze fanilor, dar consideră că "aşa trebuie să procedeze". Turneul ei european, care era programat iniţial să aibă 12 spectacole, va fi reluat acum la Bilbao, în Spania, pe 8 iulie.

Controversata artistă britanică a fost huiduită în timpul concertului său în aer liber susţinut sâmbătă seară la Belgrad, ce a deschis oficial turneul european al artistei. În cursul concertului de 90 de minute, cântăreaţa s-a chinuit să interpreteze, mai mult mormăind, fragmente din cântecele sale, nereuşind să păstreze ritmul trupei sale.

Ea a părăsit scena de două ori, în momentul în care numeroşi admiratori de-ai săi - unii veniţi chiar şi din ţări vecine - au huiduit-o şi au fluierat-o din cauză că se bâlbâia.

 



×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close