Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ce dezvăluiri şocante a făcut Elton John la o conferinţă despre SIDA. "Ar trebui să fiu mort"

Ce dezvăluiri şocante a făcut Elton John la o conferinţă despre SIDA. "Ar trebui să fiu mort"

Ce dezvăluiri şocante a făcut Elton John la o conferinţă despre SIDA. "Ar trebui să fiu mort"
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Iul 2012   •   13:49

Un interviu fără perdea dat de Sir Elton John şochează o lume întreagă. Cântăreţul a decis să spună lumii întregi că a fost la un pas de moarte. Speră ca, prin sinceritate, să-i ajute pe alţii.

"Ar trebuit să fiu mort. La 3 metri sub pământ, într-un sicriu. Pentru că ar fi trebuit să iau HIV în anii 1980 şi să mor apoi, în anii 1990. Exact ca Fredie Mercury. exact  ca şi Rock Hudson. Exact ca şi mulţi alţi prieteni şi persoane dragi mie. În fiecare zi mă întreb cum am supravieţuit", a spus Elton John.

Şocant de sincer. Aşa a vorbit Sir Elton John în deschiderea Convenţiei Internaţionale despre SIDA, care a avut loc în aceste zile la Washington.  Artistul de 65 de ani a vorbit deschis şi despre dependenţa de droguri şi de alcool cu care s-a luptat ani de zile.

"Totul se rezumă la schimbare. Eu sunt aici acum şi mai am şi un album pe locul întâi în Marea Britanie, ceea ce nu am mai avut de 20 de ani. Credeţi că aş fi acolo dacă m-aş mai droga şi aş mai abuza de alcool? Nu aş mai fi aici. Aş fi mort" a mărturisit artistul.

Dar este mai viu ca niciodată. Şi vrea să ajute. Sir Elton john este acum una dintre celebrităţile care s-au implicat cel mai mult în strângerea de fonduri destinate cercetărilor în domeniul HIV-SIDA.


×
Subiecte în articol: SIDA
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close