Antena 3 Timp liber Muzică Emoționant. Copiii Cristinei Bălan, câştigătoarea „Vocea României“, actori în noul videoclip al artistei

Emoționant. Copiii Cristinei Bălan, câştigătoarea „Vocea României“, actori în noul videoclip al artistei

05 Mai 2016   •   10:40
Emoționant. Copiii Cristinei Bălan, câştigătoarea „Vocea României“, actori în noul videoclip al artistei
Sursa foto: foto: captura video

Cristina Bălan, câştigătoarea sezonului cinci al show-ului „Vocea României“, a lansat videoclipul „Unbreakable“, prima piesă produsă după ce a ieşit învingătoare în emisiunea de la Pro TV, scrie Adevarul.

„Atât piesa cât şi clipul sunt bucăţi din mine. Nişte bucăţi pe care mă bucur enorm să le pot împărtăşi cu voi! Cei care vor să vadă mesajul real pe care încerc să-l transmit o vor face negreşit“, a scris artista pe Facebook.
 
Videoclipul „Unbreakable“ a strâns în mai puţin de 24 de ore peste 50.000 de vizualizări pe YouTube, iar Cristina Bălan, care semnează şi versurile melodiei, s-a bucurat de aprecierea şi încurajările fanilor.
 
În videoclip apar şi soţul artistei, Gabriel Bălan, cel care s-a ocupat şi de regia clipului, dar şi cei doi gemeni ai cuplului, Toma David şi Matei Nikolas, în vârstă de trei ani.

În luna martie, Cristina Bălan a dezvăluit că fiii ei au Sindromul Down, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a decis să participe la „Vocea României“.

Artista şi soţul ei au precizat că au ales să vorbească public despre micuţii lor pentru că vor să atragă atenţia asupra copiilor cu Sindrom Down şi vor să întindă o mână de ajutor şi altor părinţi aflaţi în situaţii similare.

×
Subiecte în articol: impact Vocea Romaniei
Parteneri
x close