Antena 3 CNN Timp liber Muzică În anii '90 muzica lor se auzea în fiecare casă. Cum arată astăzi cei care cântau ''Coco Jamboo'' - VIDEO

În anii '90 muzica lor se auzea în fiecare casă. Cum arată astăzi cei care cântau ''Coco Jamboo'' - VIDEO

În anii '90 muzica lor se auzea în fiecare casă. Cum arată astăzi cei care cântau ''Coco Jamboo'' - VIDEO
31 Aug 2016   •   21:34

Mr.President a fost una dintre cele mai de succes trupe din anii '90. Lazy Dee, T-Seven şi Lady Danii cunoşteau succesul mondial, iar cântecul lor din 1996 ''Coco Jamboo'' se auzea în fiecare casă şi în toate cluburile.

Mr.President a reuşit să mai lanseze apoi şi alte hituri, însă niciunul nu a mai cunoscut succesul înregistrat de Coco Jamboo, iar anii 2000 au impus uşor alte genuri de muzică.

În prezent, solistul Mr.President, Lazy Dee, pe numele său real Delroy Rennalls, a rămas apropiat lumii muzicale şi ocazional oferă interviuri, spre încântarea nostalgicilor. În timp ce era invitat pentru un astfel de interviu la postul german MDR, artistul a avut parte de o surpriză de proporții. S-a reîntâlnit cu fosta colegă de trupă T-Seven.

sursa: captura Youtube

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close