Antena 3 CNN Timp liber Muzică Interviu cu Angela Ciochină: "Aşa sunt eu născută. O luptătoare" (VIDEO)

Interviu cu Angela Ciochină: "Aşa sunt eu născută. O luptătoare" (VIDEO)

Interviu cu Angela Ciochină: "Aşa sunt eu născută. O luptătoare" (VIDEO)
24 Sep 2010   •   20:32

 

"Aşa sunt eu născută. O luptătoare." Sunt cuvintele spuse vineri, cu zâmbetul pe buze, de Angela Ciochină de pe patul de spital. Pentru prima dată de la internare, cântăreaţa şi-a făcut curaj şi a apărut în faţa camerelor de luat vederi pentru câteva minute. Este slăbită încă, dar plină de speranţă. Vrea să uite coşmarul prin care a trecut, să se facă bine şi să cânte din nou. Mai jos, un interviu în exclusivitate cu artista.

Încă nu se ridică din pat şi are nevoie de perfuzii. Dar se simte suficient de bine ca să redevină exigentă cu ea însăşi. ?Ei, deocamdată, nu am dovedit că sunt mai puternică. Vă luptaţi în continuare? Da. Aşa sunt eu născută... Sunt o luptătoare?, a spus Angela Ciochină.

Mai ales că are pentru ce să lupte. Timid, a început să-şi exerseze vocea. Deocamdată o ascultă medicii şi asistentele. Angela Ciochină vrea însă mult mai mult. Şi pentru asta trebuie să se facă bine.

?Creaţia nu vine întotdeauna atunci când eşti suferind?, spune artista.

Nu e singură. Prietenii au mers s-o vadă, iar cei care nu au ajuns i-au trimis mesaje de încurajare. Pe telefon, în scrisori şi pe mail. Secretara primăriei, cea pe care Angela a numit-o administratorul conturilor ei, o vizitează cel mai des.

Pare cinic, dar calvarul prin care a trecut a avut şi o parte bună. ?Au sărit toţi în ajutorul meu când am avut nevoie...?

Rănile cumplite pe care cântăreaţa le avea în urmă cu zece zile s-au închis. Antibioticele au împiedicat infecţia. Fizic, artista mai are un hop mare de trecut: după un an de zile în care a fost imobilizată la pat, trebuie să reînveţe să meargă. Deocamdată a început şedinţele de masaj. Medicii nu pot spune însă cât va mai rămâne cântăreaţa în spital.

Observator

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close