Antena 3 CNN Timp liber Muzică Moartea Mădălinei Manole a dus-o pe artistă pe primul loc în topul vânzărilor (VIDEO)

Moartea Mădălinei Manole a dus-o pe artistă pe primul loc în topul vânzărilor (VIDEO)

Moartea Mădălinei Manole a dus-o pe artistă pe primul loc în topul vânzărilor (VIDEO)
Sursa foto: Foto: madalinamanole.ro
28 Iul 2010   •   09:34

Moartea Mădălinei Manole a adus cântecele artistei din nou în atenţia românilor. Ultimul album al cântăreţei, "O nouă Mădălina Manole", a ajuns în 12 zile pe prima poziţie în topul vânzărilor, devansând cântăreţi ca Inna şi Florin Chilian. Iar în curând,  vor fi scoase pe piaţă melodii care nu au fost auzite niciodată.

Potrivit ziariştilor de la Gândul, tirajul iniţial de 3.000 de exemplare a fost suplimentat cu alte 5.000 de bucăţi,  în condiţiile în care până la moartea Mădălinei, casa de producţie se aştepta la vânzări de 1.000 de exemplare.

În plus, cântecele ei se aud mult mai des la radio. Dacă la radioul public melodiile Mădălinei Manole erau difuzate de două-trei ori pe zi, la cele comerciale ele au putut fi auzite mult mai des faţă de o perioadă normală.

În ceea ce priveşte averea Fetei cu părul de foc, aceasta este formată, scriu cei de la Gândul, dintr-o casă evaluată la 300.000 de euro şi un autoturism.

Bani mai mulţi vin, însă, din drepturile de autor şi din cele conexe ale pieselor de pe albumele sale, dar şi din cele noi, care urmează să fie scoase pe piaţă.

Până la finalul anului va apărea şi un material discografic cu piese ale Mădălinei Manole care nu au mai fost cântate până acum, precum şi un CD cu muzică dedicată sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, până la finalul anului, la Sala Palatului va avea loc un spectacol inedit, în memoria artistei.

Antena 3



×
Subiecte în articol: Mădălina Manole vanzari top album deces
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close