Nelu Ploieşteanu a fost internat în spital, după ce i s-a făcut rău

de L.D.    |    07 Ian 2013   •   19:44
Nelu Ploieşteanu a fost internat în spital, după ce i s-a făcut rău Foto: Antena 3

Cântăreţul Nelu Ploieşteanu a fost internat, luni seară, la Spitalul de Urgenţă Floresca din Bucureşti, din cauza unor probleme respiratorii, urmând să rămână sub supraveghere medicală, probabil, timp de câteva zile, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa.
   
Artistul, în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spital în jurul orei 19.15, acuzând probleme respiratorii. Potrivit sursei citate, el va rămâne în spital, "probabil, câteva zile".
   
Nelu Ploieşteanu a participat duminică, alături de alţi artişti, la o petrecere organizată în Capitală de omul de afaceri Ion Antonescu, care şi-a sărbătorit onomastica.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus de asemenea la spitalul Floreasca, duminicã searã, dupã ce i s-a fãcut rãu în zona Academiei de Ştiinţe Economice (ASE) din Capitalã, din primele investigaţii rezultând cã acesta a suferit un puseu de hipertensiune, au declarat surse medicale.

Elitele filmului şi teatrului românesc şi-au sărbătorit duminică seara "Ionii". A fost un prilej ca marii actori să se întâlnească şi să depene amintiri. Marii actori au vorbit şi despre dispariţia regizorului Sergiu Nicolaescu.


Parteneri
x close