Antena 3 CNN Actualitate Mircea Albulescu rămâne internat la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat duminică seara în zona ASE

Mircea Albulescu rămâne internat la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat duminică seara în zona ASE

Mircea Albulescu rămâne internat la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat duminică seara în zona ASE
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Ian 2013   •   22:50

Update 22:50 - Mircea Albulescu rămâne internat la Spitalul Floreasca în noaptea de duminică spre luni, pentru supraveghere medicală, după investigaţii stabilindu-se că actorul a leşinat în zona Academiei de Studii Economice din Capitală, la sosirea echipajului medical având tensiunea foarte mărită.
   
"Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală", a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.
   
Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

**************
Actorul Mircea Albulescu va fi dus la spitalul Floreasca, duminicã searã, dupã ce i s-a fãcut rãu în zona Academiei de Ştiinşe Economice (ASE) din Capitalã, din primele investigaţii rezultând cã acesta a suferit un puseu de hipertensiune, au declarat surse medicale.
   
Sursele citate au precizat cã echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat cã Mircea Albulescu ar fi suferit cel mai probabil un puseu de hipertensiune. Echipajul medical a decis sã-l transporte pe Mircea Albulescu la spitalul Floreasca pentru investigaţii.
   
În urma analizelor care îi vor fi fãcute la spital se va decide dacã Mircea Albulescu rãmâne sau nu internat la spitalul Floreasca, au precizat sursele citate.

×
Subiecte în articol: Mircea Albulescu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close