Antena 3 CNN Timp liber Muzică Nu-ţi va veni să crezi ce a făcut fiica lui Whitney Houston imediat după funeraliile mamei ei

Nu-ţi va veni să crezi ce a făcut fiica lui Whitney Houston imediat după funeraliile mamei ei

Nu-ţi va veni să crezi ce a făcut fiica lui Whitney Houston imediat după funeraliile mamei ei
Sursa foto: gossip.whyfame.com
20 Feb 2012   •   15:42

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a dispărut imediat ce slujba de înmormântare s-a încheiat, mergând să consume droguri.

Fiica artistei trebuia să meargă împreună cu rudele sale la un restaurant din Newark, oraşul natal al mamei sale, însă aceasta a dispărut, creând panică în rândul familiei.

"Toată lumea s-a speriat şi a sunat-o pe Bobbi Kristina pe telefonul mobil", a declarat un prieten al familiei pentru The Daily Beast.

"A fost atât de multă agitaţie după ceremonia funerară încât Bobbi Kristina a dispărut. Doamna Cissy (n.r. - mama lui Whitney Houston) era lângă ea", a mai susţinut acesta.

Şi la aflarea veştii morţii mamei sale, Bobby a consumat droguri, iar membrii familiei sale au avut o dispută cu privire la trimiterea acesteia la un centru de reabilitare sau ramânerea ei în cadrul familiei.

"Este o situaţie oribilă pentru toată lumea. Au încercat să o salveze pe Whitney şi nu au reuşit. Acum se tem că se va întâmpla acelaşi lucru cu Bobbi Kristina şi nu vor putea să o salveze nici pe ea", a precizat prietenul de familie.

×
Subiecte în articol: fiica droguri
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close