Antena 3 CNN Timp liber Muzică Povestea cântăreţei Angela Ciochină, găsită de rude în mizerie şi plină de răni (VIDEO)

Povestea cântăreţei Angela Ciochină, găsită de rude în mizerie şi plină de răni (VIDEO)

Povestea cântăreţei Angela Ciochină, găsită de rude în mizerie şi plină de răni (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 1
19 Sep 2010   •   21:02

Povestea impresionantă a cântăreţei Angela Ciochină, găsită de rude în mizerie, plină de răni şi viermi, stârneşte reacţii în lumea muzicală. Artiştii români, colegi de generaţie cu Angela vor să o ajute să-şi revină. Iar prietenii care i-au fost alături de-a lungul carierei încearcă să găsească o explicaţie pentru drama ei. Depresia, spun ei, ar fi pornit după dispariţiei familiei.

Au fost trei lovituri, una după alta. Mai întâi a murit mama artistei. Apoi sora, pictoriţă, răpusă de cancer. La exact un an după, tatăl Angelei, pe care artista îl idolatriza, avea să se stingă şi el.

Moartea celor dragi a venit pe un fond deja sensibil. Succesul Angelei a fost unul remarcabil. Asta se întâmpla în anii `80. Ulterior, artista a mai prins câteva contracte dar în afara ţării, în Turcia şi Grecia. În ţară însă era din ce în ce mai greu.

Prin 1992, artista a simţit că trebuie să facă ceva. Şi-a sunat unul dintre cei mai buni prieteni. Cel mai probabil însă, nimeni nu a putut să o ajute. Încet-încet, Angela Ciochină a dispărut de pe scenă. Pentru Angela, a fost prea mult. A fugit din Bucureşti la Urecheni, în casa părintească.

Angela Ciochină va mai rămâne în spital. Rănile cu care a fost găsită par să se vindece. Rămân însă rănile din suflet şi singurătatea. Foştii ei colegi reacţionează. ?Mă voi stradui prin familia sotului meu să ajungem la ea, să o ajutam, în masura în care ea poate fi ajutată?, a declarat Angela Similea.

Observator

 

×
Subiecte în articol: cantareata rani depresie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close