Povestea cântăreţei Angela Ciochină, găsită de rude în mizerie şi plină de răni (VIDEO)

19 Sep 2010   •   21:02
Povestea cântăreţei Angela Ciochină, găsită de rude în mizerie şi plină de răni (VIDEO) Foto: Antena 1

Povestea impresionantă a cântăreţei Angela Ciochină, găsită de rude în mizerie, plină de răni şi viermi, stârneşte reacţii în lumea muzicală. Artiştii români, colegi de generaţie cu Angela vor să o ajute să-şi revină. Iar prietenii care i-au fost alături de-a lungul carierei încearcă să găsească o explicaţie pentru drama ei. Depresia, spun ei, ar fi pornit după dispariţiei familiei.

Au fost trei lovituri, una după alta. Mai întâi a murit mama artistei. Apoi sora, pictoriţă, răpusă de cancer. La exact un an după, tatăl Angelei, pe care artista îl idolatriza, avea să se stingă şi el.

Moartea celor dragi a venit pe un fond deja sensibil. Succesul Angelei a fost unul remarcabil. Asta se întâmpla în anii `80. Ulterior, artista a mai prins câteva contracte dar în afara ţării, în Turcia şi Grecia. În ţară însă era din ce în ce mai greu.

Prin 1992, artista a simţit că trebuie să facă ceva. Şi-a sunat unul dintre cei mai buni prieteni. Cel mai probabil însă, nimeni nu a putut să o ajute. Încet-încet, Angela Ciochină a dispărut de pe scenă. Pentru Angela, a fost prea mult. A fugit din Bucureşti la Urecheni, în casa părintească.

Angela Ciochină va mai rămâne în spital. Rănile cu care a fost găsită par să se vindece. Rămân însă rănile din suflet şi singurătatea. Foştii ei colegi reacţionează. ?Mă voi stradui prin familia sotului meu să ajungem la ea, să o ajutam, în masura în care ea poate fi ajutată?, a declarat Angela Similea.

Observator

 

x close