Antena 3 CNN Timp liber Muzică PRIMELE declaraţii ale Paulei Seling şi ale lui Ovi: "NU ne aşteptam să câştige Austria. Acum începem să înţelegem MECANISMELE din spatele succesului"

PRIMELE declaraţii ale Paulei Seling şi ale lui Ovi: "NU ne aşteptam să câştige Austria. Acum începem să înţelegem MECANISMELE din spatele succesului"

PRIMELE declaraţii ale Paulei Seling şi ale lui Ovi: "NU ne aşteptam să câştige Austria. Acum începem să înţelegem MECANISMELE din spatele succesului"
de O.P.    |    12 Mai 2014   •   05:59

Paula Seling si Ovi au aterizat azi-noapte pe aeroportul Otopeni, din Capitala. Vizibil afectati si dezamagiti de locul 12 pe care s-au clasat la Eurovision, cei doi artisti au spus ca au facut tot ce tinea de ei pentru a urca pe podium.

Paula Seling: "Tot ce s-a putut face am facut. A fost o lupta grea pentru ca am avut extrem de multe lucruri de facut, oameni de convins, lucruri de facut, de revizuit, de aranjat pe scena. Au fost foarte multe lucruri de facut si mai mult decat atat chiar nu aveam ce sa mai facem. Noi avem incredere ca ati vazut si voi show-ul si ca v-ati dat singuri explicatiile. noi nu cred ca mai e cazul sa mai dam explicatii.

OVI: "Chiar am coborat de pe scena cu un sentiment de implinire profesionala pentru ca am fost o echipa de profesionisti foarte disciplinati. Am muncit si am dat tot ce am putut. cred ca prestatia noastra s-a vazut si am primit complimente de la toata lumea. Regretul pe care îl avem este  ca nu am ajuns pe locul 1. Nu mă asteptam să caştige Austria, dar dupa ce redam filmul inapoi incepem sa intelegem anumite mecanisme care au stat in spatele acestui succes"

×
Subiecte în articol: Eurovision
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close