Antena 3 CNN Timp liber Muzică Românca de 14 ani care a cucerit Italia: Mă pregăesc pentu "America's Got Talent"

Românca de 14 ani care a cucerit Italia: Mă pregăesc pentu "America's Got Talent"

Românca de 14 ani care a cucerit Italia: Mă pregăesc pentu "America's Got Talent"
Sursa foto: Foto: Video News
12 Dec 2010   •   23:00

Andreea Olariu, românca de 14 ani care a câştigat finala concursului „Io Canto“ din Italia, a vorbit la "Sinteza Zilei" despre experienţa pe care a trăit-o, despre cum a ajuns să cânte, dar şi despre planurile pe care le are. După succesul din Italia, tânăra cântăreaţă a anunţat că se pregăteşte pentru concursul "America's Got Talent".

"Îmi doresc să mă fac o cântăreaţă cunoscută", a spus Andreea Olariu, întrebată ce doreşte să devină când se face mare.

Vocea deosebită a Andreei a impresionat juriul din Italia. Pe ea, cel mai mult a bucurat-o finala, momentul în care a aflat că a câştigat.

"Mă simţeam foarte, foarte mulţumită, ca în al nouălea cer", mărturiseşte Andreea.

Micuţa cântăreaţă a avut numai cuvinte de laudă pentru italieni. "M-am dus acolo, m-au primit foarte, foarte călduros, mi-au ofeirt transportul gratuit, masă, cazare, tot. Au fost foarte ospitalieri", a spus Andreea, adăugând că italienii au iubit-o, lucru "dovedit prin voturile primite de la telespectatori".

Cântă de la 7 ani

Andreea Olariu s-a apucat de cântat la vârsta de 7 ani. În cadrul emisiunii, ea a povestit cum a început totul.

"Când eram mai mică, la grădiniţă, au fost nişte profesori să testeze calităţile copiilor. I-au spus directoarei că am voce, iar directoarea a spus că o sa le zică părinţilor", şi-a amintit Andreea.

"Directoarea i-a spus mamei mele că am talent, iar mama mea a zis că mă duce, dar nimic. Până la urmă, directoarea a zis că mă ia ea de mână şi mă duce", a mai zis cântăreaţa.

Andreea Olariu, despre victoria din Italia


După Italia urmează SUA

Românca de doar 14 ani a dezvăluit şi planurile pe care le are. După Italia, Andreea speră să cucerească şi Statele Unite.

"Mă pregăesc pentu America's Got Talent. Am trimis o înregistrare, iar următoarea zi am primit confirmarea că sunt acceptată, fişa de participare, invitaţia oficială pentru a obţine viza", a anunţat tânăra.

Finala din Italia s-a desfăşurat sâmbătă seară, iar Andreea a interpretat melodia "I surrender", a cântăreţei Celin Dion.

Premiul câştigat de Andreea, oferit de Fundaţia Mike Bongiorno constă într-o bursă de studii la Music Art and Show din Milano. Andreea este membră a Fundaţiei Dan Voiculescu.

Competiţia "Io Canto" a fost dedicată celor mai talentaţi copii din domeniul muzical şi a avut ca protagonişti tineri cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani. Concursul a durat nu mai puţin de trei luni, iar Andreea Olariu a impresionat juriul cu talentul său şi a câştigat etapă după etapă.

×
Subiecte în articol: concurs
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close