Antena 3 Timp liber Muzică Seminifinala Eurovision 2018 din Sighișoara.  The HUMANS, Teodora Dinu și Dora Gaitanovici au intrat în marea finală (VIDEO)

Seminifinala Eurovision 2018 din Sighișoara.  The HUMANS, Teodora Dinu și Dora Gaitanovici au intrat în marea finală (VIDEO)

19 Feb 2018   •   10:36
Seminifinala Eurovision 2018 din Sighișoara.  The HUMANS, Teodora Dinu și Dora Gaitanovici au intrat în marea finală (VIDEO)
Sursa foto: foto: Youtube

The Humans, Teodora Dinu și Dora Gaitanovici sunt fericiții câștigători ai semifinalei Eurovision din Sighișoara, care vor apărea și în marea finală de pe 25 februarie a selecției naționale.

După ce au ascultat nu mai puțin de 12 piese, membrii juriului au decis să acorde 58 de puncte trupei The Humans, care a avut o interpretare superbă a piesei "Goodbye", 50 de puncte pentru Teodora Dinu și echipa ei, care au făcut un show nemaiîntâlnit cu piesa "Fly", dar și 42 de puncte pentru Dora Gaitanovici cu piesa "Fără Tine".

În cea de-a cincea semifinală au urmat pe scenă nume precum Sergiu Bolota ("Every Little Thing"), Dora Gaitanovici ("Fără Tine"), Teodora Dinu ("Fly"), The HUMANS ("Goodbye"), Iliana ("I Won't Lie"), Evermorph ("Live Your Life"), Alexandru Ungureanu ("Sail With Me"), Manuel Chivari ("Somebody To Love"), Maria Suciu ("Sweet Nothing"), Denisa Trofin ("Tears"), SAVE ("All We Need")
și Tomher Cohen ("Baby You're The Only One").

Marea finală a Selecției Naționale Eurovision 2018 va avea loc pe data de 25 februarie la Sala Polivalentă din București. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close