Antena 3 CNN Timp liber Muzică Surprize inedite la Festivalul de Nai de la Gaesti

Surprize inedite la Festivalul de Nai de la Gaesti

Surprize inedite la Festivalul de Nai de la Gaesti
11 Aug 2016   •   22:40

Dupa Rieu si Clayderman, celebrul Gheorghe Zamfir revine pe scena cu un nou duet de senzatie. La Festivalul de Nai, va canta cu…italianul Francesco Napoli! Gheorghe Zamfir pregateste momente de exceptie la Festivalul International de Nai de la Gaesti, din perioada 1-5 septembrie.

Dupa colaborarile exceptionale din anii precedenti cu Andre Rieu si Richard Clayderman, maestrul il va avea invitat special in acest an pe italianul Francesco Napoli, autorulor hiturilor “Marina” si “Mambo italiano”. Evenimentul va debuta cu o seara de muzica simfonica de mare calitate, in care Zamfir mai are un oaspete de renume. Apreciatul dirijor al Filarmonii Muntenia, Daniel Jinga, va sosi direct din Anglia, pentru a-l acompania pe naist, pentru trei melodii alese speciale pentru festival.

Amatorii de pop-opera sau folclor vor avea si ei parte de cate o seara de exceptie, in care Gheorghe Zamfir va interpreta intr-o maniera proprie cateva din piesele pe care le-a lansat de-a lungul timpului. In plus, el va avea o reprezentatie si cu Francesco Napoli, alaturi de care va realiza momente de mare spectaculozitate, ce cu siguranta vor fi apreciate de cunoscatori.

"Gheorghe Zamfir va aduce muzica de calitate la Gaesti. In fiecare an, maestrul incearca sa vina cu ceva nou! De data aceasta, artistul va sustine o serie de recitaluri, iar in intr-unul dintre ele, va face un duet de senzatie cu Francesco Napoli. Alaturi de cunoscutul cantaret originar din Napoli, el va pune in scena melodiile sale celebre intr-o varianta diferita, spectaculoasa, care va incanta publicul dambovitean, asa cum s-a intamplat de fiecare data la acest festival de renume international”, au dezvaluit persoane din organizare.

×
Parteneri
Hidroelectrica a anunţat perioada în care se transmite indexul în mai 2024
x close