Antena 3 CNN Timp liber Turism Activitati pentru toata familia la Nisipurile de Aur

Activitati pentru toata familia la Nisipurile de Aur

Activitati pentru toata familia la Nisipurile de Aur
17 Sep 2014   •   18:40
O vacanta pe litoralul bulgaresc al Marii Negre este o optiune foarte potrivita pentru familiile cu copii mici, unde vei avea parte de cateva zile pline de activitati distractive si inedite, dar foarte aproape de casa.

La plimbare prin parcul national

Statiunea “Nisipurile de Aur” este considerata a fi perla litoralului bulgaresc, care este descrisa prin insusi numele sau foarte sugestiv ce te duce cu gandul la finetea si la frumusetea plajelor cu nisip de culoarea aurului.

Peisajul pitoresc este completat de vegetatia luxurianta cuprinsa pe teritoriul parcului national “Nisipurile de Aur”, din care face parte si statiunea cu plaja sa magnifica. Declarat teritoriu protejat din anul 1943, parcul acopera aproape 180.000 mp, cu multe zone salbatice.

Marea albastra care scalda plaja cu nisip auriu si dealurile verzi impadurite nu fac decat sa te imbie la explorarea imprejurimilor. Atat cei mari, cat si cei mici se vor bucura sa descopere in aceasta excursie numeroase izvoare vechi de ape minerale.

Distractie non-stop


Nisipurile de Aur ii asteapta pe turisti cu o gama spectaculoasa de restaurante si hoteluri de lux, precum si cu o selectie bogata de facilitati sportive si de agrement. Aici vei gasi piscine in aer liber si piscine interioare cu apa minerala, terenuri de tenis, volei sau baschet, piste de bowling si de calarie.

Statiunea bulgareasca este considerata a fi paradisul copiilor, unde pot construi cele mai inalte castele cu nisipul moale, ca apoi sa se racoreasca in apele calde, de mici adancimi, fara pietre, ideale chiar si pentru cei care abia incearca sa descopere tainele inotului, alaturi de parinti sau profesori specializati. Iar daca va plictisiti de relaxarea la malul marii, puteti merge la parcul acvatic, unde va asteapta numeroase surprize.

 

Geanina Ichim

Sejur individual Nisipurile de Aur

Hotel Tia Maria 3*- de la 79 euro, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close