Antena 3 CNN Timp liber Turism Antalya, un taram al relaxarii

Antalya, un taram al relaxarii

Antalya, un taram al relaxarii
15 Sep 2015   •   11:58
Pe taramul resorturilor all inclusive si al spa-urilor elegante iti poti petrece o vacanta exact cum ai visat. Intr-un cadru natural, inconjurat de plaje idilice cu nisip de toate tipurile si ape mai clare decat oglinda, Antalya este destinatia care indeplineste orice cerinta in materie de relaxare.

Ritualuri stravechi pentru infrumusetare

Se poate spune ca hammamul este mai mult decat un tratament de relaxare si infrumusetare, este o teapie prin care te unesti cu universul si atingi punctul maxim de curatire atat trupeasca cat si sufleteasca.

Baile turcesti sunt renumite oriunde in lume, pe langa faptul ca sunt extrem de luxoase si dispun de cele mai bune produse si aparaturi, masajele sunt extrem de diversificate. O baie de aburi te va ajuta sa scapi de bolile reumatice, de afectiunile de la nivelul pelii, inlatura celulele moarte si destupa porii.

Hammamul este echivalentul momentelor perfecte... Dupa baia in spuma, rasfata-te in cadrul unei sedinte de masaj la nivelul fetei, cu ulei de argan care ajuta atat la reducerea liniilor de expresie a tenului, cat si la eliminaea acneei. In statiunea Lara te poti bucura de tratamente in Garden Spa & Wellness.

Scapa de stres cu ajutorul masajului pentru echilibrare energetica

Daca stresul a pus stapanire pe tine, redu grijile  printr-o serie de terapii naturiste cu uleiuri din plante si aromaterapie. Masajele capilare elimina cu succes agitatia si energiile acumulate pe o perioada indelungata, oferindu-ti o stare de bine. In Antalya vei gasi un centru specializat pe astfel de tratamente. Rixos Royal SPA se afla in centrul orasului, un loc perfect in care te poti relaxa.

 

 de Madalina Isar

Sejur Antalya 

Happy Elegant 5*- de la 367 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031.226.33.25

×
Parteneri
Român arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei
x close