Antena 3 CNN Timp liber Turism Atmosfera de familie pe plajele deosebite din Paralia Katerini!

Atmosfera de familie pe plajele deosebite din Paralia Katerini!

Atmosfera de familie pe plajele deosebite din Paralia Katerini!
05 Sep 2014   •   15:03
Micuta si eleganta cu numeroase zone turistice atractive, de o importanta istorica mare si cu numeroase locatii pitoresti Paralia Katerini este destinatia perfecta pentru un sejur la final de sezon estival alaturi de cei dragi.

Plajele din Paralia


Paralia Katerini se bucura de faptul ca este foarte aproape de numeroasele atractii turistice grecesti, precum Muntele Olimp despre care se spune ca ar fi „Casa Zeilor”, orasul sfant Salonic, mentionat de nenumarate ori in Biblie dar si in cartile despre Mitologia Greaca, renumitul oras Dion cunoscut si ca „Orasul lui Zeus”, si multe altele.

Plajele lungi si brodate cu o vegetatie luxurianta,zonele de coasta incantatoare cu peisaje care te lasa fara grai si apele caldute numai bune de balaceala sunt perfecte pentru familiile care aleg sa isi petreaca sfarsitul vacantei de vara in Grecia.

Esti pasionat de sporturi?


Datorita faptului ca plajele din Paralia sunt intre Marea Egee si Muntele Olimp aceasta zona este vizitata anual de foarte multi pasionati de sporturi fie nautice, fie montane.

Daca esti pasionat de sporturile acvatice in Paralia exista numeroase centre de scuba diving, dar si locuri de unde poti inchiria echipamente de parasailing, barci cu motor pentru intrecerile nautice, iar in ceea ce priveste sporturile montane exista de asemenea, centre speciale de unde poti lua cursuri de alpinism, sarituri cu parasuta si multe altele.

Te invitam la o drumetie pe sfantul Munte Olimp unde vei putea vizita si numeroasele bisericute si lacasuri de cult in care te vei putea regasi spiritual.

 

Madalina Isar

Sejur Paralia Katerini 

Aparthotel Kostis 2*- de la 65 EUR + 329 RON,  transport cu autocarul, 6 nopti de cazare fara masa, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close