Antena 3 CNN Timp liber Turism Britanicii de la Daily Mail, ambasadori pentru România: "E cel mai frumos lucru pe care l-am văzut"

Britanicii de la Daily Mail, ambasadori pentru România: "E cel mai frumos lucru pe care l-am văzut"

Britanicii de la Daily Mail, ambasadori pentru România: "E cel mai frumos lucru pe care l-am văzut"
de O.P.    |    20 Ian 2015   •   10:32

După ce în repetate rânduri românii au fost pe prima pagină a cotidianului britanic Daily Mail, vorbindu-se despre noi ca despre "invadatorii" care au luat cu asalt Marea Britanie, acum jurnaliştii englezi vor să repare puţin răul făcut şi au realizat un material amplu despre Salina Turda din Cluj.



“Bărbaţii din Evul Mediu săpau minele de sare pentru a ajunge la sarea medicinală, dar azi, mina din Turda a fost transformată într-un parc tematic, cu ajutorul unor idei ingenioase”, scriu jurnaliştii de la DailyMail.

 

Articolul britanicilor este însoţit de mai multe fotografii superbe din interior, care au atras numeroase comentarii laudative pe site-ul publicaţiei, din partea miilor de cititori.

„Arată ca o scenă din filmul Matrix. Trebuie să o vizitez într-o zi”, a scris un cititor al site-ului, în timp ce altul a apreciat că este „cel mai frumos lucru pe care l-a văzut”.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close