Antena 3 CNN Timp liber Turism Care sunt cele mai ieftine destinaţii turistice din Europa

Care sunt cele mai ieftine destinaţii turistice din Europa

Industria turismului dă semne de revenire, iar acest lucru poate fi observat și prin numărul din ce în ce mai mare de zboruri disponibile pentru turiștii români. Ba mai mult, măsurile de călătorie s-au mai relaxat, iar acum puteţi călători doar cu dovada vaccinării fără să mai fiţi nevoiţi să staţi în carantină.

Care sunt cele mai ieftine destinaţii turistice din Europa
Sursa foto: Pixabay
de Silviana Baicu    |    29 Ian 2022   •   19:19

Pandemia de coronavirus a redus mult călătoriile românilor.

Însă, dacă nu v-aţi hotărât până acum unde să călătoriţi, puteţi afla care sunt cele mai frumoase destinaţii turstice europene, dar, atenţie, şi cele mai ieftine.

Aşadar dacă vreţi să ajungeţi în Italia, Napoli este unul din oraşele cele mai vizitate.

Acum este şi cea mai ieftină destinaţie pentru biletele de avion cu plecare din Bucureşti. Preţul pentru un zbor Bucureşti-Napoli începe de la 18 euro, iar pentru o călătorie în weekend, preţul ajunge la 37 de euro pentru zborul dus-întors.

 Marea Britanie, spre exemplu a fost mereu în topul destinațiilor vizitate de românii.

Şi să ştiţi că şi de data aceasta rămâne în topul destinaţiilor accesibile. 20 de euro ar trebui să scoateţi din bunzunar dacă vreţi să ajungeţi în Londra în timpul săptămânii, şi 40 dacă alegeţi să mergeţi în weekend.

Şi toate drumurile pot duce la Roma în perioada următoare şi cu siguranţă nu vă veţi plictisi. Iar biletele de avion se menţin sub 30 de euro indiferent dacă optaţi pentru călătorii în weekend sau în timpul săptămânii. Iar dacă doriţi să călătoriţi în oraşe cu temperaturi mai blânde, zboruri scurte şi preţ accesibil puteţi alege Madrid sau Barcelona.

În plus veţi avea parte de experienţe de neuitat, veţi avea posibilitatea să descoperiţi o gastronomie diversificată, puteţi merge la shopping sau vă puteţi relaxa pe plajele însorite. Iar din buzunar, pentru zbor, trebuie să scoteţi doar 34 de euro.

Şi, dacă vreţi să ajungeţi în oraşul iubirii, evident ar trebui să alegeţi Parisul. Biletele încep de la 44 euro dus-întors cu o companie low cost și de la 109 euro cu o companie de linie. Evident ce vă mai rămâne de făcut este să vă alegeţi destinaţia şi să vă bucuraţi de vacanţă.

×
Subiecte în articol: destinatii Europa calatorii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close