Antena 3 CNN Timp liber Turism Cel mai frumos loc pe care trebuie sa il vezi in aceasta vara!

Cel mai frumos loc pe care trebuie sa il vezi in aceasta vara!

Cel mai frumos loc pe care trebuie sa il vezi in aceasta vara!
30 Iun 2014   •   15:12
Daca ai numai cateva zile la dispozitie de a explora minunatul oras turcesc, Kusadasi trebuie sa te pregatesti din timp, pentru a reusi sa vezi toate minunile acestui loc.

 Kusadasi, la pas

Nimic nu se compara cu a vizita unul dintre cele mai frumoase orase turcesti la pas! Prima vizita o recomandam nu la Efes, orasul antic incredibil, pentru ca aici trebuie sa stai mai mult timp sa intelegi istoria, ci mai degraba la Castelul de Bumbac (Pamukkale) aici vei fi minunat de cat de frumos este peisajul.

Relieful calcaros format din cascade si lacuri alb-bleu formeaza una dintre cele mai frumoase imagini din intreaga lume, atat de minunat incat vei avea impresia ca zbori printre plantatiile intregi de bumbac.

Construit in jurul anului 3000 I.Hr, Efes este considerat unul dintre cele mai frumoase orase antice din lume, de aceea o vizita in acest loc trebuie sa fie de durata, pentru ca este incarcat cu foarte multe vestigii antice si locuri istorice despre care cu siguranta vei vrea sa afli mai multe.

Pelerinii din toata lumea se strang in Efes datorita Casei Fecioarei Maria, la care vin sa se inchine. Tot in Efes vei gasi una dintre cele 7 minuni ale lumii si anume Templul lui Artemis.

Parcuri acvatice distractive

Dupa ce ai vizitat cele mai incantatoare locuri din Kusadasi, te invitam sa faci o vizita la parcurile acvatice pentru a te distra pe cinste.

Adaland Park este taramul distractiilor turcesti fiind impartit in trei zone: Aquapark, Dolphinpark si Seapark. Aici te poti distra pe topoganele rasucite, in piscinele adanci, poti vedea spectacole cu delfini si alte vietuitoare marine sau te poti relaxa la soare pe un sezlong luxos.

In Aquafantasy si Longbeach Aquaresort aflate undeva la aproximativ 6 km departare de Kusadasi poti experimenta cele mai distractive activitati impreuna cu cei dragi tie.

Madalina Isar

Sejur Kusadasi Turcia 

Hotel Dabaklar 4*- de la 125 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe  www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close