Antena 3 CNN Timp liber Turism Cele mai bune restaurante din Parga

Cele mai bune restaurante din Parga

Cele mai bune restaurante din Parga
19 Mai 2014   •   16:41

Parga, micul oras de pe coasta vestica a Greciei, este renumit pentru excelenta bucatarie mediteraneana traditionala. Taverne si restaurante sunt la tot pasul, ademenindu-te cu arome irezistibile.


Testeaza preparatele traditionale 

5 Senses este restaurantul care a primit un certificat de excelenta in 2013.  Dimitris, patronul restaurantului, isi intampina clientii si le recomanda specialitatea zilei. Bucataria greco-mediteraneana este excelenta, iar gradina restaurantului este minunata. Crevetii sakinakis si mielul in miere sunt delicioase, trebuie sa le testati!


Castello este si el posesorul unui certificat de excelenta in 2013, pentru calitatea preparatelor si serviciul de 5*. Restaurantul ademeneste cu mancaruri grecesti si italiene, atat de frumos prezentate, incat iti vine sa le mananci cu ochii. Linguini cu fructe de mare si muschiul file la gratar sunt printre cele mai cumparate delicatese. La sfarsitul mesei, fiecare client primeste cate un pahar de Metaxa din partea casei.


Taverne care iti ofera imagini spectaculoase


Taverna Vekios este chiar pe plaja Valtos, cu o superba vedere la mare. Un loc potrivit pentru o cina romantica, avand pe fundal sunetul linistitor al valurilor marii si o privelista magnifica a castelului. Fripturile si pestele la gratar sunt excelente iar deserturile preparate zilnic… divine!


Taverna Christos, de pe plaja Sarakiniko, are preparate proaspete, cu ingrediente naturale. Totul se face de la zero, nimic nu este conservat sau congelat, iar vinul este extraordinar! Aperitivele, acele minunate mezes cu care te poti satura, sunt foarte bune. Taverna are vedere la plaja dar si o gradina racoroasa.

Ce poate fi mai minunat decat sa stai sa privesti marea, apusul de soare si sa te rasfeti cu preparate proaspete si savuoase?



Sejur Parga


Hotel Lichnos Beach 4*- de la 352 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, agentia Europa Travel (www.europatravel.ro ), 021-9407

 

Catalina Alberti

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close