Antena 3 CNN Timp liber Turism Cele mai fascinante fantani, la baza celui mai inalt turn din lume, in cadrul celui mai spectaculos Revelion

Cele mai fascinante fantani, la baza celui mai inalt turn din lume, in cadrul celui mai spectaculos Revelion

Cele mai fascinante fantani, la baza celui mai inalt turn din lume, in cadrul celui mai spectaculos Revelion
13 Oct 2014   •   16:13
Iti doresti ca sfarsitul anului sa te prinda la cea mai tare petrecere din intreaga lume, intr-un cadru caracterizat prin lux si opulenta, unde sa simti ca valoarea banului este total diferita? Atunci Dubai este raspunsul pe care il asteptai.

Oras al superlativelor, Dubai iti ofera tot ce ti-ai putea dori mai mult de la o vacanta de Revelion.

Spectacolul in mijlocul grandorii

Cea mai importanta petrecere din Dubai, pe care o asteapta cei mai multi turisti veniti din toate colturile lumii, este aceea organizata in jurul celui mai inalt turn din lume, Burj Khalifa, inalt de 828 metri, de unde se va aprinde spectaculosul foc de artificii.

Daca anul trecut jocul de focuri si lumini colorate a intrat in Cartea Recordurilor impresionand prin dimensiuni si stralucire, anul acesta ti se pregateste ceva si mai grandios. Petrecerea incepe cu o incursiune in istoria Emiratelor Arabe Unite, intr-o combinatie inedita intre modernism si traditie, cu spectacole de dans ale frumoaselor femei imbracate in costume populare, precum si concerte ale unor artisti de renume international.

Jocuri de lumini si apa

Localnicii si turistii deopotriva se aduna in centrul orasului in seara de Revelion inca de la ora 5, cand incepe si petrecerea, pentru a prinde cele mai bune locuri vizavi de Burj Khalifa, insa in afara de aceasta vizita, iti recomandam sa vezi aceste locuri si inainte derevelion, pentru a putea admira cele mai mari si mai impresionante fantani din lume.

Fantana lunga de peste 250 metri, decorata cu cinci cercuri de diferite dimensiuni si doua arce centrale, 6600 de luminite si 25 de proiectoare de culoare, a fost conceputa dupa modelul fantanilor arteziene Bellagio din Las Vegas. Jetul de apa este improscat la o inaltime de aproximativ 150 metri, echivalenta cu o cladire de 50 de etaje, iar fasciculul de lumina poate fi vazut de la peste 30 de kilometri departare.

 

Geanina Ichim

Sejur Revelion Dubai 

Hotel Auris First Central 4*- de la 934 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

 

×
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close