Antena 3 CNN Timp liber Turism Circuit încântător spre Italia!

Circuit încântător spre Italia!

Circuit încântător spre Italia!
09 Iul 2014   •   15:38
Pentru toţi turiştii şi călătorii care iubesc aventurile, Bavaria Tour a lansat circuitele de vară 2015, către locuri la care visezi. Le poţi descoperi fie cu autocarul, cu un avans de doar 50 de euro la rezervare, şi doar cu 100 de euro/avans pentru circuitul cu avionul !

Încântătoarea Italia într-un circuit de 12 zile

Vei porni cu paşi repezi spre Italia, iar prima oprire va fi în Veneţia, unde vei avea posibilitatea să te deplasezi cu vaporaşul către Palatul Dogilor, Piazza și Bazilica San Marco sau Puntea Suspinelor. În Verona vei fi impresionat de Palazzo Capuleti, dar şi de Balconul Julietei despre care probabil ai citit multe poveşti, dar şi încântătorul Amfiteatru Roman. În Milano, ,,Capitala Modei” vei avea ocazia să vizitezi Castelul Sforzesco, Domul dar şi Galeriile Vittorio Emanuele. Dacă te pasionează shoppingul, vei avea timp liber la dispoziţie şi pentru aceasta ,,aventură”.

Torino, Florenţa sau Roma?

Turiştii care nu credeau că vor ajunge vreodată în Torino vor avea parte de o surpriză: în acest loc se vizitează Domul San Giovanni, cu impresionantul Giulgiu al lui Iisus, dar şi Palazzo Reale și Madama.

Florenţa! Ce nume răsunător, atât de romantic, atât de perfect! Circuitul te va aduce în acest loc încântător unde te aşteaptă o mulţime de atracţii turistice care mai de care mai fascinante, cu muzee vestite, pieţe imense şi aglomerate şi porturi vechi.

În apropiere de Rimini, oraşul boem al Italiei vei vedea San Marino, iar în oraşul sfânt Assisi se vor vizita mai multe biserici deosebite prin arhitectura lor unică.

Vei avea ocazia să vezi şi oraşul îngropat de erupţiile vulcanului Vezuviu, Pompei, vei porni într-o croazieră romantică spre Capri, vei vedea Napoli şi vei rămâne cucerit de Roma.

Madalina Isar

Circuit Italia Clasica 12 zile 

Oferta circuit: de la 655 euro/persoană ,transport cu avionul, 11 nopti de cazare la hoteluri de 3*, cu mic dejun. Detalii pe www.sejur-circuit.ro  , call center 021.310.75.11

 

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close