Antena 3 CNN Timp liber Turism Distracție pe pârtie și evenimente culturale în Kaprun

Distracție pe pârtie și evenimente culturale în Kaprun

Distracție pe pârtie și evenimente culturale în Kaprun
21 Noi 2014   •   14:14
Stațiunea Kaprun din regiunea Pinzgau, landul Salzburg, Austria este o destinație de vacanță superbă atât în timpul verii, când zona este dominată de un verde luxuriant, cât mai ales în sezonul de iarnă, când turiștii din întreaga Europa vin aici atrși de pârtiile lungi de schi și snowboard.

Vârfurile cu care se mândreste comuna Kaprun sunt Wiesbachhorn (3.570 metri) și Kitzsteinhorn (3.203 metri), parte a Parcului Național Hobe Tauern.

Zell Am See și Kaprun, stațiunile surori

Această regiune turistică din Salzburg este mai bine cunoscută drept “Zell Am See-Kaprun”, fără a mai separa cele doua stațiuni vecine. Cea mai importantă atracție a localitatii Kaprun este vârful de munte Kitzsteinhorn situat pe lanțul central al Alpilor, unde se poate schia aproape tot anul.

Orașul se laudă de asemenea cu mai multe căi ferate montane remarcabile, una dintre ele ducând chiar până la acest munte, și care are cel mai înalt pilon de sprijin dintre toate trenurile aeriene din lume. În plus, odată ajunși în vârful de peste 3000 de metri, vizitatorii vor avea parte de priveliști superbe asupra împrejurimilor.

Evenimente și activități deosebite în Kaprun

În timpul sezonului de iarnă, oportunitățile de activități sunt nenumărate, pentru toate vârstele și gusturile, cea mai importantă dintre ele fiind distracția pe pârtie. Poți participa la Festivalul de la Castel, unde te așteaptă cavaleri și prințese, concerte de muzică, spectacole de artificii și activități pentru copii, iar în Târgul Kaprun vei descoperi din tradițiile și specialitățile regionale.

De asemenea, în Kaprun te așteaptă numeroase localuri, cafenele și restaurante, unde te poți încălzi cu un vin fiert aromat, cu preparate locale și cu delicatese dulci.

 

Geanina Ichim

Sejur individual Kaprun  

Hotel Sonnblick 4*- de la 60 de euro/persoana/noapte cu mic dejun, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close