Antena 3 CNN Timp liber Turism În ,,paşi de dans” spre Riviera Portugheză!

În ,,paşi de dans” spre Riviera Portugheză!

În ,,paşi de dans” spre Riviera Portugheză!
20 Iun 2014   •   17:02
Dacă alegi să îţi petreci vacanţa în Portugalia te vei simţi cu totul şi cu totul special, vei fi fericit că ai reuşit să ajungi la Lisabona, perla Rivierei Portugheze, sau la Carcavelos, staţiunea care nu doarme niciodată.

Plimbări în oraşul micilor piaţete


Până şi numele de Lisabona sună ca o sonată de-a lui Beethoven, care te duce pe culmile fericirii și e gata să trezească în tine sentimente şi amintiri demult uitate. În oraşul micilor piaţete vei putea admira casele construite, în stil baroc elegant, cu balcoane din fier pe care stau atârnate alene zeci de flori colorate în nuanţe romantice, clădirile istorice încărcate cu poveşti, legende şi istorie. Lisabona este printre cele mai vechi oraşe din lume, și se bucură de o îmbinare perfectă între istoria vremurilor demult apuse şi modernitatea prezentului, este de o frumuseţe remarcabilă depăşind cu mult mari metropole precum Londra sau Paris.

Vei avea ocazia să descoperi aici locuri aflate în Patrimoniul Mondial UNESCO, cum ar fi Manastirea Jeronimos, o capodoperă a stilului Manuelin, vei vizita cartierul vestit pentru descoperirile maritime portugheze, Belem, şi turnul cu acelaşi nume, şi vei rămâne impresionat de frumuseţea centrului împânzit cu restaurante, hoteluri şi magazine ,,rustice”.

Relaxare în frumoasa staţiune Carcavelos

Carcavelos era în trecut una dintre cele mai importante zone pentru varietatea de vinuri pe care le producea, astăzi, este una dintre cele mai importante zone pentru pasionaţii de sporturi, pentru petrecăreţi, pentru familii şi pentru orice călător care iubeşte Portugalia.

Datorită plajei extrem de largă şi lungă, cu nisip fin, şi a apei cu valuri mari şi spumoase, Carcavelos este adorată la propriu de către pasionaţii de surfing. În ceea ce priveşte distracţia, nu se lasă mai prejos şi se ridică la aşteptările celor care iubesc viaţa de noapte activă deţinând foarte multe locuri unde poţi dansa cât e noaptea de lungă. Familiile cu copii se simt deasemenea foarte bine, în ciuda cluburilor şi a restaurantelor gălăgioase, datorită faptului că aici sunt o mulţime de atracţii turistice precum fortăreţe, mici sate liniştite, oraşe medievale şi foarte multe zone în care să te poţi relaxa.
Madalina Isar

Sejur 2014 Lisabona Riviera Portugheza 7 zile 

Hotel Praia Mar 4*- de la 450 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica, Tur de oras de o jumatate de zi Lisabona cu ghid local, reducere 41 euro/ adult la ultimele locuri plecare 27 Iunie. Detalii pe www.sejur-circuit.ro , call center 021.310.75.11.

 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close