Antena 3 CNN Timp liber Turism In vacanta la Mickey Mouse

In vacanta la Mickey Mouse

In vacanta la Mickey Mouse
20 Mar 2014   •   18:38

Simpaticul si amuzantul soricel te asteapta la Disneyland, taramul magic de poveste in care te intalnesti cu toate personajele din indragitele filme de animatie ale lui Walt Disney.

Incantatorul parc de distractii, care ii farmeca in egala masura pe copii si pe parinti, fiind de altfel cea mai populara destinatie turistica din Europa, se intinde pe aproape doua mii de hectare si este o adevarata tara de basm. Situat aproape de Paris, la circa 20 de minute, o vacanta in tara lui Mickey Mouse va impaca si dorintele copiilor si pasiunea parintilor pentru shopping si vizitarea atractiilor Parisului.

In Disneyland ai de vizitat cinci taramuri de poveste: O mica lume, Mission 2, Muntele Marelui Tunet, Piratii din Caraibe si Buzz Lightyear Laser Blast.

Mica Lume este situata in Fantasyland; vei putea face o incursiune muzicala prin lumea larga si vei auzi papusi cantand. Atractia principala este plimbarea cu barca pe un mic rau, iar traseul cuprinde teme specifice diverselor locuri din lume.

Mission 2 este recomandat celor cu inima tare, pentru ca vor face o plimbare cu roller coaster-ul. Exista si cateva restrictii: se pot imbarca doar persoanele peste 1,32 m, cele care nu au probleme cu tensiunea, inima, coloana sau gatul sau cei care nu sunt tematori!

Muntele Marelui Tunet te provoaca la o plimbare cu trenuletul intr-o atmosfrera de cowboy, iar Piratii din Caraibe te vor ghida in pesteri secrete (atentie, va puteti uda hainele!), iar in Buzz Lightyear Laser Blast, inspirat de filmul Toy Story 2, vei pleca intr-o calatorie stelara unde va trebui sa lovesti cu laserul cat mai multe tinte.

Cand va razbeste foamea, aveti de ales intre 50 de restaurante, unde gasiti o varietate mare de mancaruri!


 

Oferta vacanta Disneyland:

hotel Kyriad 3* - de la 288 euro/pers, 3 nopți cazare cu mic dejun, 3 zile de intrare in parc, trasnferuri de la hotel in parc si retur, agentia Gulliver Tours (www.gullivertours.ro), 021/794.75.07

De Catalina Alberti
 


 


 


 


 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close