Antena 3 CNN Timp liber Turism Lara Kundu: frumuseţi desprinse din poveştile turceşti

Lara Kundu: frumuseţi desprinse din poveştile turceşti

Lara Kundu: frumuseţi desprinse din poveştile turceşti
04 Aug 2014   •   15:26
Regiunea turcească Lara Kundu este renumită în întreaga lume graţie plajelor lungi cu nisip fin premiate cu Steagul Albastru pentru curăţenie, a apelor diafane şi a zonelor luxuriante în care îţi poţi petrece timpul.

Lara-Kundu pentru o vacanţă învăluită în lux


Deşi nu este o zonă foarte frecventată de români, în ultima perioada acest loc a câştigat tot mai mult teren în faţa pasionaţilor de relaxare învăluiţi în lux şi modernitate, iar Lara Kundu este exact pe măsura aşteptărilor până şi a celor mai excentrici turişti.

Staţiunea aflată în apropiere de Antalya se bucură de o deschidere imensă asupra peisajelor marine, iar majoritatea hotelurilor îţi vor oferi privelişti panoramice asupra mării de un albastru ireal.

Facilităţile moderne de care dispune fiecare hotel de la centre spa, jacuzzi-uri, centre de masaj, piscine acoperite, cu valuri sau fără, restaurante elegante în care se mânâncă tradiţional fac din această staţiune locul vizitat de către cei care iubesc  luxul. Nu trebuie să ratezi, odată aflat aici, minunatele băi turceşti şi masajele tradiţionale cu uleiuri parfumate care îţi vor îmbăta simţurile.

Ce să faci în Lara Kundu


În Lara Kundu te poţi bucura de numeroase sporturi acvatice începând cu scufundările, datorită vieţii acvatice bogată, săriturile cu paraşuta în apă, plimbările cu schi jetul, sau barca şi multe altele.

Dacă îţi plac plimbările poţi vizita Antalya care se află în imediata apropiere a staţiunii unde vei putea fotografia o mulţime de zone istorice, atracţii turistice importante, precum frumoasa citadelă otomană numită Kale, Portul foarte vechi Yat Limani, un adevărat loc modern plin de yachturi şi bărci, oraşul vechi şi multe altele.

Madalina Isar

Sejur Lara Kundu Turcia 

Hotel Kervansaray Kundu 5*- de la 976 euro/persoana, transport cu avionul, 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close