Antena 3 CNN Timp liber Turism O călătorie de vis către Peru, Bolivia şi Chile!

O călătorie de vis către Peru, Bolivia şi Chile!

O călătorie de vis către Peru, Bolivia şi Chile!
27 Mai 2014   •   17:03

Când vine vorba de călătorii ne dorim să descoperim cele mai frumoase locuri încărcate în primul rând de istorie, ca mai apoi să ne distrăm la cote maxime! Fiecare dintre noi aşteptăm cu braţele deschise vacanţa de vară pentru a evada în locurile la care visăm cu ochii deschişi în fiecare zi! Bavaria Tour aduce numeroase surprize celor  îndrăgostiţi de călătorii şi o ofertă substanţială de 170 de euro, la fascinantul circuit  de 13 zile, în America de Sud  , Peru, Bolivia şi Chile.

Te-ai gândit vreodată că ai să petreci o noapte întreagă încărcată cu multe distracţii, în capitala Republicii Peru, în Lima? Ei bine, vei avea posibilitatea să vizitezi Piaţa Centrală, muzee şi alte locuri memorabile, dar mai ales vei putea descoperi catacombele şi cea mai veche clădire din oraş, Casa El Oidor.

Locuri istorice încântătoare!

O incursiune în perioada civilizaţiei andine, cât de bine sună! Vei vizita cel mai important  centru  arheologic din Peru, Cuzco dar şi ruinele din apropiere de Tambomachay, câteva centre religioase şi mai multe fortăreţe care te vor impresiona prin stilul arhitectural inedit. O plimbare scurtă cu trenul pe Valea Sacră a Incaşilor te va duce în trecut unde vei putea observa şi fotografia unul dintre cele mai importante vestigii din lume, ruinele civilizaţiei incaşe, Machu Pichu.

Dacă îţi plac aventurile extreme, o excursie opţională spre oraşul Pisac, va fi punctul forte al circuitului. Vei vizita Bis dar şi câteva construcţii realizate de incaşi, care încă se menţin într-o stare foarte bună, Fortăreaţa Ollantaytambo şi Templului Soarelui, în acest loc te vei putea reîncărca energetic, iar sufletul tău se va umple de bucurie!

Zei şi insule plutitoare!

Cu siguranţă eşti fascinat de poveştile despre Zeul Wiracocha. Vei avea ocazia să îi vizitezi templul, Raqchi, şi să îi aduci câteva ofrande ( poţi aduce flori dar şi alte ,,comori” vândute de localnici).

Ai auzit de insulele plutitoare de pe lacul Titicaca? Acestea se află la aproximativ 4000 de metri deasupra nivelului mării, fiind formate dintr-un stuf numit totare. Te vei bucura aici, de tradiţiile localnicilor vorbitori de limba aymara, şi vei gusta din preparatele delicioase în timp ce admiri peisajele virgine. Multe alte locuri încântătoare vei vizita, printre care fosta capitală a civilizaţiei andine, Tiwanaku, Piaţa vrăjitoarelor din Bolivia, încântătoarea vale a Lunii, care te va vrăji cu peisajele virgine; Arica încărcată cu foarte multe muzee vestite în lume, Santiago, capitala statului Chile, unde te vei bucura de o serie de shopping, dar şi o superbă staţiune cu plajă întinsă şi curată, Valparaiso. Îţi vei putea trage sufletul în oraşul grădină din Vina del Mar şi te vei bucura de vacanţa absolut de poveste!


Circuit 2014 Peru, Bolivia, Chile 13 zile cu avionul

  Servicii incluse: de la 2155 euro/persoana, transport cu avionul, 11 nopţi de cazare la hotel de 3* şi 4*, demipensiune  + 3 prânzuri conform programului, ghid din partea agentiei. Detalii pe http://www.sejur-circuit.ro , call center 021.310.75.11

Autor: Madalina Isar


 

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close