Antena 3 CNN Timp liber Turism Off road de vis in Sahara!

Off road de vis in Sahara!

Off road de vis in Sahara!
06 Mai 2014   •   14:11

In Tunisia nu te duci doar pentru hotel, plaja, piscină sau mare. Cei care isi doresc doar asta pot alege orice dintre destinatiile de vacanta … Daca alegi Tunisia nu poti sa nu vezi Sahara, Colosseumul si multe alte locuri care iti taie respiratia.

Tunisia nu este doar o destinație pentru relaxare, odihna in hoteluri de lux sau plimbari lungi prin orase istorice cu plaje insorite. Indrazneste sa te aventurezi in mai multe locuri din Tunisia, însă într-un mod cât mai organizat, deoarece excursiile opționale dau tot farmecul unei vacante reusite in Tunisia.

Descopera misteriosul desert tunisian

Prima și, cu siguranță, cea mai tare atractie din Tunisia este Sahara. Cu nisipul perfect si soarele cel mai ademenitor, in Sahara este recomandat sa alegi o excursie de două zile. O plimbare cu camila prin arsita sahariana si un off road pe nisipul sticlos nu trebuie sa lipseasca din aceasta aventura.

Deoarece este obligatoriu să te costumezi cu o pelerina, care te va proteja de nisipul fin al Saharei, plimbatul cu camila in costum de beduin  trebuie surprins neaparat, este un moment de glorie pe care trebuie sa il imparți cu prietenii.

Aventura trebuie să continue cu o zi de off road. Traseul este unul spectaculos. Daca esti fan ”Razboiul stelelor”, poti sa te opresti sa vezi fostele platouri de filmare. Coloseumul este o oprire obligatorie, la fel si oaza din muntii Chebika. Trebuie sa vezi neaparat si locuintele din pământ, ale trogloditilor, daca vrei sa pleci cu amintiri pe care le poți povesti pana la adanci batraneti.

Urcusuri si coborari pe dealurile nisipoase din Sahara

Orice recomandare este extreme de importanta pentru o calatorie linistita si reusita pe pamant african. De aceea trebuie sa stii un lucru extreme de important: daca ai rau de masina sau nu stai bine cu tensiunea, off road-ul presupune parcurgerea unei zone asemanatoare unei piste  de testare pentru mașinile 4x4, cu urcusuri, coborasuri si inclinari la unghiuri, mult mai abrupte decat te-ai astepta. Si nu uita, in timpul acestui testing off road, ai grija la cap, pentru ca s-ar putea sa te alegi cu niste cucuie de toata frumusetea.

Cu toate acestea, o sesiune de off road in Sahara nu poate fi egalata de nici o alta experienta, oricat ai cauta in lumea larga. De aceea Tunisia este absolut unica, din acest punct de vedere.

Early Booking Tunisia


Hotel Prima Life Karawan 3* - de la 199 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro),

+40 264 504 080

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close