Antena 3 CNN Timp liber Turism (P) Egipt – experienţe noi la malul Mării Roşii

(P) Egipt – experienţe noi la malul Mării Roşii

(P) Egipt – experienţe noi la malul Mării Roşii
03 Noi 2015   •   19:05

Egiptul este o destinatie deosebita, plina de mister, incarcata de istorie si cu o cultura fascinanta, mai ales daca intalniti ghidul potrivit care sa va spuna povestea locurilor cu multa pasiune si lux de amanunte. In acelasi timp, aceasta tara este accesibila pentru turisti, de la zbor, conditii de calatorie si pana la preturi. Drumul spre Egipt dureaza in jur de 3 ore si este asigurat de compania aeriana Blue Air, fiind un zbor direct. Cea mai buna perioada pentru vacanta este de la jumatatea lui Octombrie pana in Aprilie, din acest motiv puteti gasi multe oferte in acest moment pe site-urile de turism in categoria vacante strainatate revelion 2016. Din Iunie pana pe la jumatatea lui Septembrie caldura este infernala insa si tarifele sunt mult mai mici. In orice caz, umiditatea este scazuta asa ca aerul este respirabil iar in cateva zile corpul ti se obisnuieste cu noile conditii si te simti ca acasa. Este foarte important sa stiti ca nu exista nici o problema legata de siguranta in Egipt. S-a renuntat la convoi din anul 2008, lumea circula libera si se intoarce acasa sanatoasa si fericita. Discrepanta dintre vietile noastre si ale lor este insa destul de mare si o sa va ia ceva timp sa va acomodati, dar la sfarsitul sejurului, cand veti fi in avion in drum spre casa, va veti dori sa mai aveti la dispozitie cateva zile.

Fiind o tara exotica, impresioneaza in primul rand prin specific, cultura, oameni si resorturile imense, construite cu toate facilitatile necesare pentru un sejur de exceptie. Unul din hotelurile de referinta este Baron Palace Sahl Hashees 5 stele Deluxe din Hurghada cu servicii ireprosabile si un scor de 4.5 din 5 pe site-ul TripAdvisor.com! Hotelurile din Hurghada dar si din Sharm El Sheikh sunt multe, diverse, si delimitate clar pentru un anumit tip de sejur. Daca va alegeti aceasta destinatie de vacanta, veti avea multe lucruri de vazut, de gustat, de experimentat si de aceea nu ar trebui sa ratati excursiile optionale care se fac prin intermediul ghizilor locali romani. Printre cele mai interesante activitati este excursia pe mare unde veti sta la plaja, veti face snorkeling si veti cunoaste de aproape pestii multicolori ai Marii Rosii si bineinteles cea in care mergeti la scuba diving. Odata ajunsi in Egipt nu trebuie ratate alte doua destinatii importante: Luxor si Cairo. La Luxor veti vizita Valea Regilor, Templul Reginei Hatchepsut si veti traversa Nilul, iar la Cairo va asteapta piramidele pline de mister si istorie. Pentru aceia dintre voi care cauta experiente inedite exista excursia Mega Safari Day care va poarta pe urmele camilelor si va asigura senzatii tari de dimineata pana la seara. Va fi garantat o zi cum nu ati mai trait si fara de care nu va veti mai putea imagina vacanta! Odata ce exoticul v-a atins pielea, inima si sufletul, nu veti uita niciodata Egiptul!

Indiferent ce tip de vacanta cautati, daca va doriti sa regasiti romantismul pe malul Marii Rosii, sunteti iubitori de plaja, sau traiti pentru aventura, in Egipt veti gasi cate putin din fiecare. Va asteptam cu drag la Family Travel pentru a va rezerva sejurul in Hurghada sau Sharm El Sheikh, unde veti intalni la distanta de doar cateva ore de zbor, o vacanta tropicala in inima desertului!

×
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close