Antena 3 CNN Timp liber Turism Prelungeste-ti vacanta de vara cu un sejur in Lara Kundu!

Prelungeste-ti vacanta de vara cu un sejur in Lara Kundu!

Prelungeste-ti vacanta de vara cu un sejur in Lara Kundu!
11 Sep 2014   •   12:55

 
Cine nu isi doreste ca vacanta de vara sa nu se sfarseasca niciodata? Probabil ca unii dintre noi  ar face orice sa o prelungeasca macar cu o saptamana... tocmai de aceea iti propunem un sejur in districtul Lara Kundu pentru a te bucura inca putin de temperaturile ridicate ale acestui sezon estival.

Frumusetea districtului turcesc

Lara Kundu este un district turcesc aflat in apropiere de Antalya detinand numeroase hoteluri luxuriante si moderne care pun la dispozitia turistilor numeroase facilitati de petrecere a timpului intr-un mod distractiv: de la petreceri tematice la practicarea sporturilor acvatice pana la intrecerile pe bicicleta si alte aventuri sportive.

Datorita faptului ca este foarte aproape de Antalya districtul se bucura de foarte multi vizitatori pe timp de vara si toamna.

Lara Kundu este renumita in special pentru plajele foarte lungi cu nisip auriu, ape de cristal, curatenia premiata cu Steagul Albastru si luxul de care dispune. Aici vei gasi si o serie de terase si restaurante care iti servesc atat preparate traditionale cat si delicii ale bucatariilor europene.

Modernitate imbinata perfect cu istoria Antalyei

Lara este una dintre cele mai faimoase plaje din Turcia pe care numerosi turisti o descopera chiar de la prima vizita in aceasta tara. Este perfecta atat pentru familiile in cautare de liniste si relaxare cat si pentru pasionatii de sporturi acvatice datorita faptului ca apele sunt perfect cristaline si le permit celor care vor sa se aventureze in scufundari o vizibilitate foarte buna.

Daca esti genul de turist caruia ii place sa porneasca in descoperirea zonelor istorice poti face o expeditie catre Antalya unde vei gasi cate situri istorice din vremurile de mult apuse. Nu vei zabovi prea mult pentru ca Antalya este la “doi pasi” de Lara Kundu asa ca vei imbina istoria cu modernitatea si luxul din acest loc.

Madalina Isar

Sejur Lara Kundu 

Hotel Sea Life Resort 5*- de la 425 euro/persoana, transport cu avionul, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close