Antena 3 CNN Timp liber Turism Relaxare si distractii de cinci stele in orasul ”magic” al Emiratelor Arabe

Relaxare si distractii de cinci stele in orasul ”magic” al Emiratelor Arabe

Relaxare si distractii de cinci stele in orasul ”magic” al Emiratelor Arabe
19 Noi 2014   •   13:53
Dubai este orasul caracterizat de lux si opulenta pe care il aleg in ultima perioada tot mai multi calatori dornici de cateva zile de relaxare la superlativ.

Desi este un loc in care vei fi hipnotizat de sute de cladiri impunatoare si luxuriante, hoteluri de cinci stele, restaurante si localuri moderne, dar si zone de relaxare care isi merita stelele “oferite”, Dubaiul pastreaza inca locuri cu un farmec traditional aparte.

Tratamente cu aur pentru ten

Si totusi, nu este la fel de “istoric” precum alte orase ale lumii, astfel ca pana si zonele vechi sunt impanzite de resorturi elegante care iti vor oferi servicii de calitate inalta, la cele mai bune preturi. Fie ca alegi sa te rasfeti in SPA-urile din Dubai Marina, cea mai “electrizanta” zona a orasului, supranumita si “orasul din oras”, fie ca te distrezi in parcurile pline de obiective turistice, orice alegere va fi una inspirata.

Iti recomandam pentru o zi plina de relaxare cateva tratamente de infrumusetare, fie cu aur, argint si platina pentru intinerirea tenului si intretinere, fie masaje cu uleiuri esentiale, jacuzz-uri si bai arabesti toate intr-un cadru luxuriant de cinci stele.

Wild Wadi, cea mai inspirata alegere

Pentru aventurieri Parcul Acvatic Wild Wadi din Jumeirah este cea mai inspirata alegere, nu doar pentru ca este foarte mare si impartit in zone cu diferite teme si distractii, ci pentru ca aici te poti relaxa exact ca intr-un hotel de  cinci stele.

Parcul are cateva zone exclusiviste VIP unde turistii pot face plaja in liniste, pot cere servicii de masaj, si chiar relaxa in baldachinele cu muzica in surdina. Si daca toate astea nu sunt de ajuns, afla ca in interiorul parcului se organizeaza adesea diferite spectacole amuzante precum concerte, dansuri sau petreceri cu spuma.

 

 

Madalina Isar

Revelion Dubai 

Hotel Grand Belle Vue Apartment- de la 798 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close